Bianca Roman, atac dur la adresa Biancai Dragusanu: „Ii compatimesc pe cei de langa tine”

Publicat: 21 feb. 2019, 14:46 Autor: Simona Vedete

Un nou atac asupra Biancai Dragusanu, dupa comportamntul pe care l-a avut la Asia Express.

Bianca Dragusanu este atacata din toate partile din cauza comportamentului irascibil de care a dat dovada la Asia Express, atunci cand a inceput sa injure si sa se comporte urat cu localnicii.

Bianca Roman, fosta ispita de la Insula Iubirii, a ramas socata atunci cand a avazut cum s-a comportat Bianca, limbajul folosit de ea dar mai ales faptul ca nu stapaneste bine limba engleza, fiind limba de circulatie internationala.

Astfel, aceasta s-a simtit nevoita sa-si exprime sentimentele vis-a-vis de aceasta „problema” si a lasat un mesaj taios pe contul ei de Facebook, spunand ca se simte dezgustata de Bianca.

„Băăăăiiiii !!! Te-am placut într-o oarecare măsură până am vazut asta, sunt șocată! Cum să ai doar atât în cap, cum să nu vorbești engleză, la nivel conversațional măcar??? Mi-e silă de ce am văzut, dacă mai aveai puțină apreciere din partea unora, în 3 minute ai pierdut-o și pe aia! Îi compătimesc pe cei de lânga tine…feeling disgusted ? (n.r. simțindu-se dezgustată)”, a spus aceasta, potrivit Libertatea.

Nu este prima vedeta care se arata nemultumita de comportamentul si atitudinea Biancai. Si Andreea Balan a avut ceva de spus in aceasta privinta, iar de acolo s-a iscat un mare scandal intre ea si Bianca, cu acuze si jigniri la tot pasul.

Bianca Roman, atac dur la adresa Biancai Dragusanu

Bianca Roman, atac dur la adresa Biancai Dragusanu

„Mă uit la Asia Express România. Îmi place emisiunea, îmi plac peisajele și tot ce descopăr nou despre aceste țări, dar tare mă minunez de concurenți. Înțeleg că este foarte greu și știu ce înseamnă o competiție dar: -nu ai cum să înjuri femeie fiind, că un birjar și nu realizezi că o țară întreagă te va disprețui după;

Nu ai cum să îți faci partenerul de rușine atât timp cât tu l-ai adus acolo; -nu ai cum să nu știi cât de cât limba de circulație internațională și obligatorie în toate școlile din Ro (engleză) și să inventezi niște cuvinte complet aberante.

Măcar făceai o revizie înainte să vii în concurs, că doar apari la tv. O imagine construită în ani de zile se poate strica în câteva minute. De obicei nu postez chestii așa, dar ceea ce văd e beyond my comprehension (dincolo de înțelegerea mea n.r). Și o să fac un un vlog despre imagine și marketing în viitorul apropiat” a fost reactia Andreei Balan care a iritat-o pe Bianca Dragusanu.

Vezi reactia Biancai Dragusanu si cum a jignit-o pe Andreea Balan doar AICI.

Publicat: 21 feb. 2019, 14:46 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă