Bianca Roman, atac dur la adresa Biancai Dragusanu: „Ii compatimesc pe cei de langa tine”

Publicat: 21 Feb. 2019, 14:46 Vedete

Un nou atac asupra Biancai Dragusanu, dupa comportamntul pe care l-a avut la Asia Express.

Bianca Dragusanu este atacata din toate partile din cauza comportamentului irascibil de care a dat dovada la Asia Express, atunci cand a inceput sa injure si sa se comporte urat cu localnicii.

Bianca Roman, fosta ispita de la Insula Iubirii, a ramas socata atunci cand a avazut cum s-a comportat Bianca, limbajul folosit de ea dar mai ales faptul ca nu stapaneste bine limba engleza, fiind limba de circulatie internationala.

Astfel, aceasta s-a simtit nevoita sa-si exprime sentimentele vis-a-vis de aceasta „problema” si a lasat un mesaj taios pe contul ei de Facebook, spunand ca se simte dezgustata de Bianca.

„Băăăăiiiii !!! Te-am placut într-o oarecare măsură până am vazut asta, sunt șocată! Cum să ai doar atât în cap, cum să nu vorbești engleză, la nivel conversațional măcar??? Mi-e silă de ce am văzut, dacă mai aveai puțină apreciere din partea unora, în 3 minute ai pierdut-o și pe aia! Îi compătimesc pe cei de lânga tine…feeling disgusted ? (n.r. simțindu-se dezgustată)”, a spus aceasta, potrivit Libertatea.

Nu este prima vedeta care se arata nemultumita de comportamentul si atitudinea Biancai. Si Andreea Balan a avut ceva de spus in aceasta privinta, iar de acolo s-a iscat un mare scandal intre ea si Bianca, cu acuze si jigniri la tot pasul.

Continuarea articolului »

Publicat: 21 Feb. 2019, 14:46 Vedete
Pe aceeași temă