Andreea Mantea a fost diagnostica cu cancer ovarian! Vedeta a dat mai multe detalii despre acest cosmar din trecutul ei

Publicat: 22 feb. 2019, 09:50 Autor: Simona Vedete

Cand credea ca totul merge ca pe roate, Andreea Mantea a primit o veste soc: a fost diagnosticata cu cancer ovarian.

Totul s-a intamplat inainte sa raman insarcinata cu fiul ei, David. Prezentatoarea de la „Puterea dragostei” a fost suspecta de cancer ovarian iar decizia de urgenta a fost sa fie supusa unei operatii, pentru a i se indeparta unul dintre ovare.

Vestea a venit ca un soc pentru frumoasa bruneta, mai ales ca isi dorea foarte mult copii, iar dupa aceasta operatie nu mai avea nicio sansa pentru a-si implini visul.

„S-a întâmplat, la un moment dat, în anumite relaţii, să ne dorim un copil. Nu ştiam dacă rămânem sau nu împreună, ideea e că ne doream, dar nu se întâmplă. Nu am dat atenţie la început, după care, încet, încet, lucrurile astea au început să încolţească şi să mă gândesc doar la treaba asta.

Andreea Mantea a fost diagnostica cu cancer ovarian

Andreea Mantea a fost diagnostica cu cancer ovarian
M-am trezit cu o problema destul de urâtă, vorbesc acum de momentul în care eu eram suspectă de cancer ovarian şi urma să îmi scot unul din ovare. Era un cancer foarte agresiv şi creştea foarte repede.

Am fost la pământ. Eram conştientă că nu voi mai face copii niciodată, mai ales că îmi doream foarte mult. M-am programat la operaţie pentru ziua de vineri. Miercuri am fost undeva şi m-am rugat şi i-am spus lui Dumnezeu că dacă nu mi-e dat în viaţă asta să am un copil, eu nu am de ce să mai stau.

Două zile mai târziu când am ajuns la spital pentru operaţie, chistul dispăruse. Se speriase şi medicul. Apoi am început să urmez un tratament care omora orice lucru care se aşeza acolo, un chist sau chiar o sarcina. De asta am fost cu atât mai surprinsă în momentul în care am aflat că am rămas însărcinată” a spus Andreea Mantea, potrivit Cancan.

Publicat: 22 feb. 2019, 09:50 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă