Cum a decurs operatia de cezariana a Gabrielei Cristea

Publicat: 18 Mar. 2019, 13:40 Vedete

Duminica, 17 martie 2019, in jurul orei 11.40, prezentatoarea Antena Stars a nascut al doilea copil al cuplului. Totul a decurs normal, din fericire.

Cum a decurs operatia de cezariana a Gabrielei Cristea? Foarte bine! Pe data de 17 martie, prezentatoarea Antena Stars a nascut prin cezariana o fata frumoasa si sanatoasa. De data aceasta, cezariana a fost fara complicatii, spre deosebire de cazul Andreei Balan.

Tavi Clonda si Gabriela Cristea au devenit parintii unei fete frumoase. Atat mama cat si bebelusul se simt bine dupa operatia de cezariana. Micuta va fi botezata de cei doi parinti cu numele de Iris. Incantati de noua lor comoara, cei doi parinti au publicat deja imagini cu fiica lor mezina, Iris.

Cum a decurs operatia de cezariana a Gabrielei Cristea

  • „Sunt foarte fericit. Gabriela a venit cu ideea numelui şi ne-a plăcut foarte mult. Fetiţa este foarte bine, a păpat. Gabriela trebuie să înceapă mobilizarea după operaţie. Este bine. Am depăşit episodul Andreei Bălan, am înţeles că este un caz unic. Am avut emoţii diferite faţă de la Victoria.
  • Totul este bine, suntem fericiţi. Cred că marţi sau miercuri va fi externată. A fost şi Victoria la spital, o să vină şi azi, vrem să facem cunoştinţă. Nu a băgat-o în seamă pe Iris şi pe drum jumătate de drum îi spunea numele, chiar dacă nimeni nu mă crede.
  • Tot parcă a decurs mult mai ok ca data trecută. Deşi, şi data trecută a fost bine, dar a durat mai mult… sau ni s-a părut nouă. Ni s-a părut foarte uşor… şi anestezia. Totul s-a derulat foarte repede, nici nu am apucat să mă dezmeticesc că ea deja era întinsă şi cu anestezia făcută.
  • Cu ocazia asta aş vrea să mulţumesc şi echipei de medici de la Sanador că au fost extraordinari şi sperăm că o să fie în continuare. A fost mult mai uşor şi a decurs totul mult mai repede”, a spus Tavi Clonda la Antena Stars.
Publicat: 18 Mar. 2019, 13:40 Vedete
Pe aceeași temă