Alina Laufer a născut prematur azi dimineață! “Cei mici se află la incubator”

Publicat: 15 feb. 2021, 18:16 Autor: Dora Bazavan Vedete

Alina Laufer a devenit la 39 de ani mămică de gemeni.

Soția omului de afaceri și fostului politician Ilan laufer a născut prematur în această dimineață la Spitalul Giulești din București, o fetiță și un băiețel. Gemenii sunt rezultați în urma unei proceduri reușite de fertilizare in vitro. Cuplul Alina și Ilan Laufer sunt extrem de fericiți, mai ales că au încercat timp de 8 ani de zile să aibă copii, fosta soție a lui Jorge apelând de mai multe ori la fertilizarea in vitro, dar fără succes până acum. Alina era internată de lunea trecută. Ea a ajuns atunci de urgență la spital, însărcinată fiind în 29 de săptămâni,  pentru că i s-a rupt membrana și pierdea lichid amniotic.

Ilan Laufer a fost cel care a făcut fericitul anunț

“Am devenit dublu tătic! Alina a născut în această dimineață iar acum cei mici se află la incubator și Alina la terapie intensivă.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest miracol și mă rog în continuare să îi aibă în pază”, a fost mesajul postat pe social media de proaspătul tătic.

“Sunt internată la Giulești și deocamdată suntem bine, atât eu cât și copiii. Recomandarea medicului este să stau cât pot la pat pentru că mi s-a rupt membrana și pierd lichid. Nu nasc încă! Eu sper să reușesc să duc gemenii la un kilogram jumate. Aș fi chiar fericită! La sarcina prin inseminare se poate naște înainte de termen sau prematur. Ei acum au cam 1 kilogram 200 unul și 1 kilogram 100 celălalt. Eu îmi doresc și sper să pot duce sarcina până la 32 de săptămâni. Cred că aș bate recordul! Deocamdată nu am contracții. M-au testat în spital de Covid și stafilococ auriu… La mine copiii sunt în săculețe separate, îi pot naște și pe rând. E sarcină gemelară, sunt multe de luat în calcul, plus că mai e și vârsta…Aveam impresia că mi-e bine și am tot făcut efort, am fost și la sală, de fapt am făcut sport acasă, m-am antrenat, dar fără greutăți”, declara, săptămâna trecută, Alina Laufer pentru Ciao.ro. Vedeta

 

Publicat: 15 feb. 2021, 18:16 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×