Cum arată Theo Rose ca proaspătă mămică! Ce mesaj a transmis artista după naștere! “Dumnezeu știe cum a stat bietul copil în garsoniera confort 2…”

Publicat: 16 iun. 2023, 10:19 Autor: Dora Bazavan Vedete

Ziua de 14 iunie a fost cu adevărat cea mai importantă din viața lui Theo Rose! Artista a devenit mamă pentru prima oară la cei 25 de ani ai săi și pur și simplu trăiește niște momente speciale în care radiază și nu își găsește cuvintele să exprime ceea ce simte acum. Cântăreața a născut prin cezariană la un spital privat din capitală și l-a făcut tată pe iubitul său, Anghel Damian.

Cei doi proaspăt părinți au primit nenumărate mesaje din partea tuturor prietenilor, rudelor și colaboratorilor și sunt efectiv în al nouălea cer. După ce și-a adunat emoțiile și a experimentat prima zi de mămică, Theo Rose a transmis un mesaj plin de mulțumire și recunoștință pentru toți cei care i-au fost alături în aceste momente fericite. Totodată, artista a povestit cum a născut și cât de frumușel este băiețelul ei și al lui Anghel Damian, Sasha. De asemenea, Theo Rose l-a numit pe iubitul ei o mare binecuvântare în viața sa!

Cum arată Theo Rose ca proaspătă mămică!

“Mulțumesc tuturor pentru gânduri și mesaje! Să vă bucure Dumnezeu la fel cum ne-a bucurat și pe noi să vedem câți oameni ne sunt alături! Pe scurt, deși va urma și mai pe larg când ne liniștim și adaptăm mai bine, a fost o naștere ok, deloc mai cu moț decât alte nașteri. A fost o naștere prin cezariană în cele din urmă, deși am fost mai îngrozită de operație decât de nașterea naturală, am avut încredere în dna. Dr. Coravu care mi-a inspirat siguranță și liniște pe tot parcursul sarcinii și a avut dreptate. A fost o operație pe care am parcurs-o liniștit, fără panică sau frică și le mulțumesc tuturor doamnelor asistente și doamnelor dr. care au luat parte la nașterea noastră.

Ce mesaj a transmis artista după naștere!

Până și refacerea se întâmplă frumos, cu foarte puțină durere momentan. Sasha a reușit din prima să mănânce de la sân, a știut ce are de făcut. E frumușel tare, zdravăn, 3,800g și 54 cm. Dumnezeu știe cum a stat bietul copil în garsoniera confort 2 pe care i-am putut-o eu oferi, dar îi mulțumim că ne-a ascultat rugăciunile și e sănătos. În sfârșit am înțeles și noi cum se simte bucuria asta de părinți. Vă mulțumesc pentru tot ce ați împărtășit cu mine în timpul sarcinii. M-ați ajutat să înțeleg că ce trăiesc și gândesc e cât se poate de normal.

Despre Anghel vreau să spun doar că e o mare binecuvântare în viața mea, iar Sasha e foarte norocos că s-a născut din așa un om minunat. Dumnezeu să-l țină sănătos! Și pe noi toți”, a transmis proaspăta mămică Theo Rose, plină de recunoștință!

Sora lui Theo Rose îl va nași pe Sasha, băiețelul artistei

Și pentru că nașterea s-a produs deja și bebelușul e bine sănătos iar părinții lui nu își mai încap în piele de fericire, încep acum și pregătirile pentru botezul celui mic. Nașa mare va fi chiar sora ei, Raluca Diaconu, care este extrem de încântată de propunerea pe care Theo i-a făcut-o.

„Sunt fericită pentru Theo, pentru că traversează o perioadă atât de minunată din viața ei, că viața i s-a așezat atât de frumos și că este un semn că Dumnezeu, când consideră că este momentul, le așază El cum nu se poate mai bine…” , a declarat Raluca Diaconu, la Teo Show.

Publicat: 16 iun. 2023, 10:19 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă