De ce s-a sinucis Mike Thalassitis de la Insula Iubirii! Iubita lui secreta e devastata: ‘Sinuciderea lui ma va bantui toata viata’

Publicat: 18 Mar. 2019, 12:17 Vedete

Numele ei este Ellie si era iubita secreta a vedetei de la Insula Iubirii. Tanarul a decis sa isi puna capat vietii in urma cu cateva zile.

De ce s-a sinucis Mike Thalassitis de la Insula Iubirii. In urma cu cateva zile, concurentul de la Insula Iubirii a decis sa isi ia viata. Acum, iubita secreta a lui Mike Thalassitis e devastata de moartea lui.

Ellie O’Donnell este un model in varsta de 22 de ani. Tanara sustine ca avea o relatie secreta cu Mike. Ba mai mult, cu o zi inainte ca el sa isi ia viata, au vorbit.

Modelul Ellie O’Donnell sustine ca i-a dat mesaje lui Mike Thalassitis cu o zi inainte sa isi ia viata. Cei doi au vorbit despre noul restaurant pe care tanarul il deschisese. Iubita secreta a vedetei e devastata si sustine ca sinuciderea lui Mike ‘o va bantui tot restul vietii’.

Iubita secreta a lui Mike Thalassitis e devastata de moartea lui

„Chiar ieri imi trimiteai poze cu mostre de culori pe care sa le alegi pentru mesele din noul tau restaurant. Asta a fost ultimul tau mesaj catre mine. Erai cel mai bun suflet si cel mai amuzant om. Ma bucur ca am apucat sa te aud cum razi si sa iti vad zambetul inainte sa pleci de pe lumea asta”, a scris Ellie O’Donnell pe Instagram.

De ce s-a sinucis Mike Thalassitis de la Insula Iubirii

De ce s-a sinucis Mike Thalassitis de la Insula Iubirii!
Mike Thalassitis suferea enorm dupa despartirea de Meghan

Prietenii lui Mike Thalassitis, in varsta de 26 de ani, sustin ca tanarul nu reusise sa treaca peste despartirea de ultima iubita, Meghan McKenna. Tinerii au avut o relatie timp de 7 luni, presarata cu bune si cu rele. Dar el s-a indragostit pana peste cap de ea. S-au despartit in vara lui 2018.

„A fost prima lui iubire adevarata. Despartirea l-a lovit puternic si l-a devastat. Nu era intr-un loc bun. S-a luptat mult sa treaca peste ea, dar sentimentul negru era prea puternic”, a marturisit un prieten, conform The Sun.

Publicat: 18 Mar. 2019, 12:17 Vedete
Pe aceeași temă