Zina Dumitrescu a dezvaluit secretele vietii sale! Totul despre frumusete, moda si barbati!

Publicat: 28 Mar. 2019, 16:00 News 3

Creatoarea de moda a ajuns la onorabila varsta de 82 de ani. Din nefericire, se afla intr-un azi de batrani din apropierea Bucurestiului.

Fiul a uitat de ea, dar ea de el nu! Zina Dumitrescu isi duce ultimele zile din viata intr-un azil de batrani. Este ingrijita bine, dar duce dorul fiului sau. Intr-un interviu recent, Zina Dumitrescu a dezvaluit secretele vietii sale. A vorbit despre toate aspectele posibile.

Cu o stare de sanatate precara, Zina isi divulga ultimele secrete. Mama modei romanesti, cum a fost poreclita in urma cu zeci de ani, a divulgat secrete de frumusete, moda sau a vorbit despre barbati. A fost casatorita cu un academician care si-a iubit enorm familia.

Zina Dumitrescu a dezvaluit secretele vietii sale

In ultima perioada, pe fondul depresiei, Mama modei romanesti a ajuns la spital. De suparare, a refuzat sa manance si a slabit 10 kg. Este slabita in prezent si patronul azilului incearca sa o mentina cat poate el de fericita.

In cadrul emisiunii ‘Refresh by Oana Turcu’, de la Antena Stars, creatoarea de moda a vorbit despre barbati. A mai vorbit si despre modelele cu care a lucrat, a dezvaluit trucuri de frumusete, dar si din lumea modei.

Zina Dumitrescu avea sanii mici

  • „Nu mi-a plăcut la mine că nu aveam sânii mari. Puneam sutien din acela cu burete“.

Zina Dumitrescu isi hidrata bine pielea

  • „Mă dădeam în tinereţe cu creme din plante, să hidrateze. Şi acum mă dau cu cremă, şi dimineaţa, şi seara. Dar înainte mă spăl pe faţă, însă fără săpun, că usucă pielea.“

Zina Dumitrescu, casatorita de 3 ori

  • „Eram foarte naturală, atâta tot. Depinde de domn. Dacă îmi plăcea, mă duceam, vorbeam cu el. Soţul meu a fost extraordinar, marele academician Dumitrescu. Îşi făcea timp pentru familie. Dar eu mă ocupam de casă. Aveam şi femeie, dar făceam şi eu“.

Zina Dumitrescu, prietena cu Catalin Botezatu si Bianca Brad

  • „Eram în relaţii de prietenie, aveam grijă de ele, le sfătuiam să facă lucruri bune. Ţin legătura cu Bianca Brad, cu multe. Cătălin Botezatu e plecat în Turcia, are prezentări. A fost mereu la mine. Când e în Bucureşti, vine la mine.“

Zina Dumitrescu are un fiu, Catalin

  • „Am un singur copil. E normal să ţinem legătura. Face bine. E pozitiv, ca mine. Seamănă cu mine. Şi fizic, şi temperamental. E cu Priscilla, o fată, dar nu ştiu de căsătorie“.

Zina Dumitrescu are varsta de 82 de ani

  • „Oamenii în vârstă trebuie să fie ei înşişi, să aibă grijă de ei. Mie îmi face bine să am prieteni, să am de toate, să fac ce îmi place mie. Am o prietenă aici… Îmi plac cartofii prăjiţi. Mănânc cât simt nevoia. În tinereţe, mâncam şi ce îmi venea, eram şi la dietă. Îmi plac gogoşile, eclerele, cataif, savarine“.
Publicat: 28 Mar. 2019, 16:00 News 3
Pe aceeași temă