TOP CIAO.RO | Vedetele din România care au trădat pentru concurenţă! Motivul pentru care au fugit la altă televiziune

Publicat: 24 ian. 2024, 14:45 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

Vedetele din România au încercat de-a lungul timpului să îşi croiască un drum în lumea televiziunii, însă puţine sunt cele care au rămas fidele unui singur post. Nume celebre de pe micile ecrane au renunţat la televiziunile în care au făcut primii paşi pentru un viitor mai bun. I-au trădat pe şefii lor şi au plecat la concurenţă!

Mihai Bendeac, de la Prima TV la Antena 1, apoi la PRO TV

Fanii actorului nu se aşteptau nicio secundă ca acesta să rupă contractul cu Antena 1 şi să renunţe la show-ul de comedie iUmor. La vremea respectivă, în presă au apărut informaţii conform cărora vedeta a părăsit trustul Intact pentru Media PRO, acolo unde se zvonea că o să aibă o emisiune de comedie, difuzată sâmbăta seara.

În urma acestei despărţiri, grupul Intact îi cerea lui Mihai Bendeac despăgubiri de 1,3 milioane de euro, deoarece actorul a rupt contractul fără acordul părţilor. Vedeta a mai trecut printr-un episod asemănător şi atunci când a părăsit Prima TV pentru Antena 1, televiziunea din Pipera acuzându-l pe Bendeac că a încălcat prevederile contractului şi că are de plătit daune de 600.000 de euro.

Dan Negru de la Antena 1 la Kanal D

A fost mutarea anului în televiziunea din România. Dan Negru și-a dat demisia de la Antena 1, după mai bine de două decenii petrecute în acest trust, apoi a semnat contractul cu concurența, mai exact cu Kanal D. Mulţi s-au întrebat de ce a luat această decizie neaşteptată, iar în cadrul unui interviu a explicat motivele.

Se pare că nu avea legătură, aşa cum se spunea, cu banii pe care îi primea.

„M-am speriat când am început să citesc despre mine prin ziare doar că sunt cel mai longeviv sau că sunt cel mai medaliat prezentator, și toate astea făceau referire la o viață profesională care începea să fie previzibilă. Atunci am simțit prima dată că mi-am atins limita, că m-am plafonat. Devenisem un previzibil, nimic care să mă scoată dintr-o leneveală.

Și atunci am decis că de longevitate o să am timp mai târziu. Decizia nu a fost deloc grea pentru că oamenii sunt aceiași. Nu m-am speriat când am plecat să fac televiziune într-o altă țară, cum ar fi Moldova, de ce m-aș speria de ai noștri? Echipele sunt aceleași. Am schimbat doar tricourile”, a spus Dan Negru pentru click.ro.

Lucian Mîndruţă, de la Media PRO la Intact şi viceversa

Jurnalistul a revenit, la sfârşitul anului 2011, la trustul Media PRO. Lucian Mîndruţă a fost și director de creaţie al Mediafax Grup şi se ocupă de promovarea produselor Mediafax, Ziarul Financiar, Pro TV Magazin.

Mîndruţă mai lucrase în grupul PRO între anii 1995 şi 2003, după care a trecut la pupitrul Observatorului de la Antena 1. După ce a fost înlocuit, la începutul anului 2010, din postura de prezentator de ştiri, jurnalistul a mai rămas în trust aproximativ un an, după care a trecut în tabăra Media PRO.

Teo Trandafir, din televiziune în televiziune

În anul 2006, Teo Trandafir a luat cea mai grea şi cea mai proastă decizie din cariera ei. Vedeta a decis să părăsească trustul Media PRO pentru a accepta postul de director la Romantica TV, salariul foarte mare fiind factorul principal. Lucrurile nu au mers aşa cum vedeta se aştepta şi după o perioadă a decis să plece la Prima TV, însă din nou nu a avut succes.

Ratingul scăzut şi dispariţia din lumina reflectoarelor au făcut-o pe Teo să declare public că decizia de a pleca de la PRO TV a fost o mare greşeală. Destinul a făcut ca fosta prezentatoare să se întoarcă înapoi la PRO TV, în cadrul serialului „Pariu cu viaţa“. Ulterior a prezentat un show la Kana D care i-a purtat numele, iar în prezent a început un proiect pe YouTube.

Mădălin Ionescu, de la Antena 1 la Kanal D

Primul prezentator al emisiunii „Acces direct“, de la Antena 1, a fost Mădălin Ionescu. El a ajuns de la Naţional TV la trustul Intact, însă cariera lui a fost pusă la încercare de un scandal pe care mulţi nu l-au uitat nici acum.

Mădălin Ionescu a început o relație cu Cristina Șișcanu, care pe atunci avea 25 de ani și era reporter al emisiunii. Fanii prezentatorului ştiau ca acesta este căsătorit cu Mihaela, femeia care îi dăruise doi copii, motiv pentru care a izbucnit un scandal în toată regula. Vedeta explica faptul că era divorţat în momentul în care a intrat într-o relaţie cu actuala lui soţie, însă nimeni nu ştia acest lucru pentru că separarea a fost cât se poate de discretă.

„Eu am ținut secret că nu mai eram împreună, ea deja își găsise fericirea într-o altă relație exterioară. Însă, pentru că lumea nu a știut că eram divorțat înainte de a fi cu Cristina, toți au crezut că Mihaela era victima, când, de fapt, era invers! Eram în toate ziarele, la orice colț de stradă. M-au sunat șefii cât eram în vacanță, era Irina Radu, și mi-a zis că nu voi mai fi la Acces”, a povestit Mădălin Ionescu în emisiunea online „În oglindă”, lui Mihai Ghiță.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 24 ian. 2024, 14:45 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă