EXCLUSIV | Teo Trandafir, secretul menținerii la aceeași greutate: „Singura dietă care trece testul timpului este…”

Publicat: 07 mart. 2023, 10:14 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Teo Trandafir ne-a dezvăluit secretul cu care reușește să se mențină la aceeași greutate de ani buni! Prezentatoarea “Teo Show” spune că există doar o singură regulă!

Teo Trandafir ne-a dezvăluit secretul cu care reușește se mențină la aceeași greutate de ani buni!

Cu ocazia împlinirii celor 16 ani de Kanal D, prezentatoarea emisiunii “Teo Show”, ne-a oferit un interviu exclusiv în care a vorbit atât despre Maia, fiica ei, despre planuri și secrete de pe platoul de filmare, dar și din viața personală.

Teo Trandafir și secretul celor 10 ani de Kanal D

Pe 1 Martie Kanal D a împlinit 16 ani de la prima emisie. Ce le dorești colegilor tăi la ceas aniversar?

În fiecare an le doresc să fim împreună încă mulți ani de acum încolo, să ne bucurăm unii de ceilalți, să fim sănătoși și să zâmbim în fiecare dimineață în care ne vin audiențele.

Ce sentimente te-au încercat prima oară când ai intrat pe porțile Kanal D?

Au fost emoțiile începutului, pentru că nu știam unde sunt birourile, unde trebuie să mă duc, ce trebuie să fac, cu cine trebuie să mă întâlnesc, cum sunt ceilalți colegi ai mei, pentru că o parte din membrii echipei îmi erau deja cunoscuți. Dar au trecut zece ani de atunci și emoțiile s-au atenuat mult și a intervenit confortul de a ști exact cu cine vorbești.

Cum e noua emisiune Teo Show față de cea veche? 

Au trecut deja câteva luni de când există Teo Show într-o abordare editorială nouă, și am început să îi înteleg ritmul, astfel încât să îl stăpânesc. Dinamica emisiunii este alta, subiectele abordate sunt mult mai diverse, mult mai puțin previzibile. Inclusiv zilele și orele de difuzare sunt altele, așa cum telespectatorii știu deja. Emisiunea „Teo Show” este difuzată acum în fiecare sâmbătă și duminică, începând cu ora 10.00.

Teo Trandafir, despre secretul relației cu Maia. Cele două se înțeleg de minune

Cum îți petreci timpul în afara emisiunii? Ce activități ai?

Depinde foarte mult de activitățile pe care le am pentru a pregăti emisia, pentru că nu lucrez după un program fix și nu știu niciodată când ajung acasă. Cel mai adesea mă uit să văd ce filme au mai apărut, citesc, mă informez referitor la ce se întâmplă pe plan internațional și sunt atentă la realitățile care mă înconjoară, pentru că a doua zi merg în redacție și lumea dezbate diferite subiecte. Îmi place să știu lucrurile despre care se vorbește în jurul meu.

Ai încercat să o îndrumi pe Maia să urmeze o anumită carieră sau o lași pe ea să aleagă?

Cred că este bine ca fiecare părinte să își respecte copilul îndeajuns încât să înțeleagă că acesta își va găsi singur drumul într-o bună zi.

Ce fel de copil este Maia? Cum reușești să ai o relație bună cu ea având în vedere generațiile de acum?

Maia nu mai este un copil, este un adult de aproape 19 ani. Relația dintre noi este cladită în fiecare zi cu răbdare și respect de ambele părți, cu înțelegere, pentru că mai și greșim, fiecare dintre noi. Însă, un simplu “Iartă-mă, am înțeles!” detensionează situații, chiar și în cazul generației de astăzi.

Teo Trandafir: „Nu este un secret că într-o emisiune sunt invitați oameni care au…”

Ce sfaturi importante i-ai dat Maiei, sfaturi pe care ar trebui să le ia mereu în considerare?

Am mai spus și sfatul rămâne valabil; în viața asta trebuie să facă un singur lucru și anume să fie fericită.

Care sunt criteriile după care alegi invitații din emisiune?

Nu este vorba despre un efort personal, suntem o echipă și fiecare contribuie cu argumente la alegerea unor invitați.

Nu este un secret că într-o emisiune sunt invitați oameni care au ceva de spus, care au făcut ceva important într-un anumit context și care prezintă interes pentru telespectatori.

Ești o persoană pozitivă și energică…Care este rutina ta zilnică și cum reușești să rămâi așa pe tot parcursul zilei?

Părerea mea este că rutina este un lucru care te omoară și încerc zilnic să strecor activități diferite pentru a rupe monotonia. Sunt lucruri pe care le fac cu sfințenie în fiecare zi, cum ar fi să iau micul dejun și apoi să beau o cantitate impresionantă de apă. Dar încerc zilnic să am alte preocupări, mă uit la diverse materiale, citesc, ascult muzică, podcasturi, scriu. Creez un dinamism prin diversificarea activităților care „rup” rutina și mă mențin alertă pe întreg parcursul zilei.

Teo Trandafir, secretul siluetei: „Singura dietă minune care trece testul timpului și al cântarului este stilul de viață sănătos”

Atunci când ai o zi proastă, cum faci ca în momentul în care ajungi la emisiune și trebuie să filmezi, să nu transmiți această stare și celorlalți?

Este o chestiune de respect. Oamenii, din respect pentru cei din jur, aleg să iasă îmbrăcați pe stradă, tocmai pentru a nu-și arăta toate „secretele”. Așa și cu emisiunea; ai grijă să îți pui un “batic” frumos pe cap, astfel încât să nu se vadă toate gândurile pe care le porți și care, poate, nu au legătură cu echipa din care faci parte sau cu așteptările celor de acasă.

Care este cea mai mare calitate a ta? Dar cel mai mare defect?

Sunt un om consecvent. Cel mai mare defect este inconsecvența, pe care o tratez, așa cum spuneam mai devreme, încercând să aplic asupra mea niște reguli suficient de aspre, astfel încât să îmi jaloneze foarte bine calea.

Care sunt prioritățile tale anul acesta? Spre ce îți vei îndrepta energia?

Sunt un om pozitiv și cu mare încredere în Dumnezeu. Nu fac liste cu priorități, altele decât bunăstarea fizică și psihică ale mele și ale copilului meu. Ce îmi doresc este să zâmbim mai des, să ofer celor din jur ce își doresc, ce îi bucură, timp pentru a-i asculta.

Cum reușești să te menții la aceeași greutate? Ai o dietă de la care nu te abați?

Singura dietă minune care trece testul timpului și al cântarului este stilul de viață sănătos. Secretul constă în cumpătare. Mănânc puțin, am grijă să am o dietă care să aibă valoare nutrițională, fac mișcare și respect orele de odihnă. Asta nu înseamnă că nu pot mânca o prăjitură, dar mă opresc la una.

Teo Trandafir, rețetă delicioasă: „Mai am momente când gătesc “pizza cu ce ai în frigider”, cum îmi place să o numesc”

Gătești? Poți oferi o rețetă delicioasă pentru cititoarele ciao.ro?

Noi mâncăm puțin și este ultima problemă pe care ne-o punem. De obicei comandăm ce ne este poftă. Maiei, de exemplu, îi plac pastele și are momente când și le prepară singură, face și niște sandwich-uri delicioase. Mai am momente când gătesc “pizza cu ce ai în frigider”, cum îmi place să o numesc.

Cel mai important este blatul pe care eu nu îl fac folosind făină și pun legume, de obicei vânătă tăiată pe lung, peste care adaug ceapă, ardei, roșii, prosciutto, ce găsesc prin frigider, le „asezonez” cu mozzarela sau cașcaval și le bag la cuptor.  Este un preparat cu efort minim și care „salvează” multe alimente din frigider.

Hai să încercăm un joc. Noi începem propozițiile, tu le continui….

Cea mai mare frică a mea este…boala.

Un secret despre Teo Trandafir, pe care fanii nu-l știu este…că îmi place să ascult muzică rock.

În copilărie, eram…mediocră.

La cumpărături, alimentul căruia nu pot să-i rezist este….ciocolata.

Cea mai ieftină haină din garderoba mea este….de 20 de lei.

Publicat: 07 mart. 2023, 10:14 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă
×