EXCLUSIV | Ana-Maria Barnoschi, răsfățată de iubit: “Ne dorim copii” + Ce spune despre nuntă

Publicat: 03 mart. 2023, 10:24 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Ana-Maria Barnoschi este răsfățată de iubitul ei și pare că e mai fericită ca niciodată. Vedeta Kanal D trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste din viața ei.

Ana-Maria Barnoschi este răsfățată de iubitul ei și trăiește alături de el cea mai frumoasă poveste de dragoste. Vedeta de laRoata Norocului”, emisiune de la Kanal D, a avut parte de o supriza de proporții în februarie, de ziua ei.

Iubitul i-a făcut cadou o vacanță la Portofino, locație unde Ana-Maria își dorea de multă vreme o ajungă.

La 16 ani de Kanal D, Ana-Maria Barnoschi ne-a dezvăluit detalii despre proiectele sale, dar și secrete din viața personală. Ce spune despre nunta cu iubitul și despre copiii pe care și-i dorește, regăsiți în interviul de mai jos.

Ana-Maria Barnoschi, cadou surpriză de la iubitul ei

De câți ani ești în echipa Kanal D? Cum te simți? Acum, în martie, Kanal D aniversează 16 ani de existență. Cum ești tu, la acești sweet sixteen?

Parcă mai ieri aveam 19 ani și pășeam pentru prima dată în platoul de la “Roata Norocului”. Am schimbat 2 prefixe de când sunt aici, la Kanal D, și nu pot să spun decât că mă bucur extraordinar de mult că fac parte din acest proiect, din familia Kanal D.

Am niște colegi extraordinari, fiecare zi pe care o petrecem pe platoul de filmare este cu multă muncă, într-adevăr, dar împletită cu multă distracție și voie bună. Și asta se poate vedea și pe micul ecran, nu?  La mulți ani, Kanal D! Mă bucur tare mult că am crescut odată cu tine! Și abia aștept să ne reîntâlnim cu telespectatorii cu noile ediții “Roata Norocului”, chiar de duminica aceasta, de la 20:00.

Ești mereu atât de veselă și plină de viață și în viața de zi cu zi, așa cum te vede lumea la televizor?

Sunt o persoană optimistă și pozitivă în viața de zi cu zi. Bineînțeles că am și eu parte de zilele mele mai puțin bune, dar aș putea spune că sunt o persoană plină de viață. Îmi place să văd cu ochi buni și cu mult optimism fiecare zi și situație.

Ana-Maria Barnoschi: „Nu am mult timp liber, e prețios”

Cum faci să fii plină de energie și să transmiți oamenilor starea bună pe care o ai? Ce secrete ai?

Nu este vorba despre niciun secret, totul vine natural. De aceea cred că și oamenii simt energia mea și starea bună pe care o transmit, pentru că nu fac niciun efort în sensul acesta.

Care este secretul pentru a te menține așa? Ce tratamente sau intervenții ți-ai mai făcut?

Am grijă de mine, merg la sală, am grijă la ceea ce mănânc, apelez la tratamente faciale și corporale. De ten am grijă și acasă, însă periodic merg la doamna doctor Daniela Diveică, medic chirurgie plastică și estetică, pentru a-mi face protocolul de tratamente faciale.

Îți place ceea ce faci? Te-ai gândit să faci altceva sau te vom vedea în continuare la ”Roata Norocului”?

Îmi place ceea ce fac, ne vom vedea în continuare la Roata Norocului, din 5 martie, cu noi ediții. De abia aștept reîntâlnirea cu telespectatorii, atât eu cât și Bursucu suntem gata de noi porții de distracție, în fiecare duminică seara vă așteptăm alături de noi și concurenții puși pe câștiguri uriașe.

Cum îți petreci timpul liber? Ce activități ai în zilele în care nu ești la filmări?

În timpul liber, în adevăratul sens al cuvântului, îmi place să mă plimb, să plec într-o mini vacanță, undeva să evadez câteva zile. Dar în timpul în care nu sunt la filmări, merg la sală, mă ocup de rețelele mele sociale să fac content de calitate. Nu am mult timp liber, e prețios.

„Ziua de naștere mi-am petrecut-o în Portofino, mi-am dorit foarte mult să ajung acolo și iubitul meu mi-a făcut această surpriză”

Cum ți-ai petrecut ziua de naștere? Cu ce cadou te-a surprins iubitul?

Ziua de naștere mi-am petrecut-o în Portofino, mi-am dorit foarte mult să ajung acolo și iubitul meu mi-a făcut această surpriză. Au fost câteva zile atât de frumoase. Ne-am plimbat pe străduțele acelea care parcă ascundeau o mulțime de povești. Îmi va fi dor de Portofino.

V-ați pregătit pentru nuntă? Cum va arăta această zi importantă din viața voastră?

Înca nu ne-am pregătit pentru acea mare zi și nu ne-am gândit cum va arăta acea zi importantă din viața noastră. Deocmandată, anul acesta ne-am focusat amândoi pe muncă și pe proiectele pe care le avem.

Știm că atât tu cât și logodnicul tău vă doriți copii…V-ați ”programat” ceva în legătură cu asta sau așteptați până când se va întâmpla pur și simplu această minune?

Da, ne dorim copii, însă momentam suntem focusați pe alte lucruri, așa cum ziceam. Vom lua lucrurile pas cu pas…

Ana-Maria Barnoschi, sfat primit de la mama: „Un sfat de care am ținut cont este să am grijă în cine am încredere că sarea și zahărul arată la fel”

Pe plan profesional, ce proiecte ai mai pregătit? Mai dansezi alături de Fly Project?

Mă focusez mai mult pe partea de social media, să îmi capăt titlul de creator de conținut. Și, desigur, voi fi ocupată cu filmările de la “Roata Norocului”.

Ce superstiții ai? În cabina ta la „Roata Norocului” există vreun obiect care-ți poartă noroc și pe care îl ții mereu acolo?

Nu, nu am niciun talisman norocos. Nu sunt o persoană superstițioasă, în general.

Ce relație ai cu mama ta? Ce sfaturi ți-a dat, de la care nu te abați? Și ce sfat prețios ți-a dat tatăl tau?

Cu mama am o relație extraordinară, ne înțelegem foarte bine, comunicăm excepțional. Mama îmi este o prietenă foarte bună. Nu îmi vine în minte un singur sfat, cred că ține de toată educația pe care am primit-o și de felul în care m-au crescut. Un sfat de care am ținut cont este să am grijă în cine am încredere că sarea și zahărul arată la fel…

Sursa foto: Instagram Ana-Maria Barnoschi/ Arhiva personala/ Arhiva Ciao.ro

Publicat: 03 mart. 2023, 10:24 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă