Ce relație specială există între Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu! ”Trăim o poveste extrem de profundă”

Publicat: 30 apr. 2022, 18:41 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu se iubesc ca în prima zi! Cum e viața lor împreună, cum se completează și ce face obiectul divergențelor rare dintre ei, vedeta a dat din casă pentru Ciao.ro!

Dacă ar fi să-i lași un mesaj de dragoste soțului tău, prin intermediul Ciao.ro, cum ar suna el?

Declarația de dragoste pe care ne-o face Petra, și pe care o face tuturor din familie: “Te iubesc la infinit”, asta i-aș spune și eu soțului meu. Și știți că e și o melodie celebră, „I love you for Infinity”!

Vă mai doriți și alți copii? Ai mai avea răbdare să o iei de la capăt?

Da, ne mai dorim copii. Probabil că dacă nu ar fi fost pandemia, e posibil să fi avut deja încă unul. Doar că, cumva, m-a pus pe gânduri toată situația asta din ultimii doi ani și am avut așa o reținere. Nu stiu, vedem de acum încolo. Dar așa, da, ne-am dori. Ne place să avem familia mare. E superb când ne adunăm cu toții, e sentimentul acela de împlinire maximă. Un copil este o bucurie, chiar daca este și o responsabilitate imensă. Dar bucuria pe care ți-o aduce un copil, mai ales într-un cuplu în care iubirea e puternică, ți-aduce pur și simplu împlinire maxima.

Cristina Șișcanu: ”Îmi amintesc că temerile mele au apărut de la începutul relației noastre…”

Cum e Petra? Te moștenește mai mult pe tine sau pe tatăl ei?

Petra, cum să fie? Orice mamă o să își laudă puiul. Important este că e un copil vesel și fericit și foarte activ, foarte vorbăreț. E vorbăreață de mică. Nu știu pe cine moștenește cel mai mult. Încă nu îmi dau seama. De când s-a născut, toată lumea spune că seamănă fizic mai mult cu Mădălin. Însă are și destul de multe trăsături de-ale mele. Are, de exemplu, capul rotund ca al meu, năsucul meu, sunt elemente. Este într-adevăr foarte înaltă. Petra s-a născut de 56 de centimetri și acum este foarte înaltă.

Deși ea are acum 5 ani, îi cumpăr haine de 6-7 ani, pentru că este înaltă. Pantalonii care ar trebui să fie normali pentru vârsta ei îi sunt foarte scurți. Așa că îi iau cu două mărimi mai mari. Îmi pare rău că a fost pandemia asta și că nu am dat-o la așa multe activități la cate ar fi vrut ea să meargă. Și mi-aș fi dorit eu să o familiarizez cu diverse sporturi și diverse alte activități dar e un copil fericit și asta e cel mai important. În rest, o-m vedea pe parcurs.

De ce îți este teamă ție cel mai tare, legat de familia ta?

E firesc, mai ales cu cât înaintezi în vârstă să începi să ai frici și temeri. Pentru că conștientizezi că există pericole, că se pot întâmplă lucruri și nu vrei. Nu vrei să se întâmple nimic rău niciunui membru al familiei. Îmi amintesc că temerile mele au apărut de la începutul relației noastre. Pentru că noi ne-am început relația din prima clipa cu copii. Și îmi amintesc și acum când mergea Ștefania la școală generală, în liceu, dimineața stăteam tot timpul, așa, cu inima strânsă. Să știu că a ajuns cu bine, că a traversat pe trecerea de pietoni, că era o trecere de pietoni nesemaforizată la liceu acolo unde era ea.

Cum gestionează certurile din relație

Și aveam tot timpul emoția asta să știu că ea s-a asigurat când traversează și trece pe trecerea de pietoni. Că nu a trecut vreo mașină, Doamne ferește, fară să o lase să treacă. Și îmi făceam scenarii de genul ăsta. Așa se întâmplă când ai copii și mereu ești cu inima strânsă. Dar trebuie să înveți să iți gestionezi emoțiile astea și să ai încredere că altfel nu poți să te bucuri de viață.

Ce nu ai face niciodată din dragoste?

Ce nu aș face din dragoste niciodată? Nu aș face ceva care, nu știu, din dragoste, dar totodată ar fi împotriva relației de iubire. Nu știu acum ce să zic… Că am mai văzut filme în care el sau ea s-a dus cu altcineva ca să o protejeze pe ea. Astea mi se par niste chestii stupide, în principiu nu există ceva ce nu aș face.

Atunci când există mici divergențe sau certuri între tine și soțul tău, Mădălin Ionescu, cum le aplanați? De la ce vă certați cel mai des?

Nu știu dacă există certuri. Certuri mi se pare prea mult, da, nu vreau să pară cumva că vreau să dau un răspuns care să pară așa, frumos. Nu prea au existat certuri. Discuții, divergențe, diferențe de opinie pe lucruri așa, nu esențiale. Pentru că asupra lucrurilor esențiale avem viziuni comune. Că dacă nu aveam, nu puteam să rezistăm împreună! Că asta este important. Asta face parte din rețeta unei relații fericite. Din punctul meu de vedere, o relație de durată sau o relație pentru totdeauna trebuie să pornească dintr-o chimie puternică între cei doi.

Cristina Șișcanu: ”Am această adicție pentru dulciuri. Și mă țin cât pot de mult departe de ele”

Și pe lângă asta, trebuie neapărat ca cei doi să aibă viziuni comune asupra vieții. Și asta e foarte important. Ca discuții care mai apar, de exemplu, eu mă supăr pe Mădălin atunci când vine cu prostioare acasă. Adică tot felul de dulciuri, prăjiturele, ciocolățele… El cumpără să pună în sertar ca să fie. Și pe mine mă enervează lucrul ăsta. Pentru că eu, mai ales în perioada în care sunt la dietă, vă dați seama că nu îmi convine. Nu îmi convine, pentru că mie îmi plac dulciurile. Am această adicție pentru dulciuri. Și mă țin cât pot de mult departe de ele.

Întrucât am și biroul acasă acum amenajat, îmi petrec și activitatea profesională acasă. Petrec foarte mult timp acasă și atunci nu vreau să am dulciuri în casă. Sau alte alimente care nu fac bine nici sănătății, nici siluetei. Și atunci mă supăr pe el pentru că nu ține cont de faptul că îl rog să nu facă asta. Dar el tot timpul zice, chiar și atunci când mă mai îngraș, că este ok.

Că “tu ai formele frumoase și chiar dacă te îngrași, oricum ești frumoasă”. Dacă m-aș lua după Mădălin, cred că m-aș îngrășa nu știu câte kilograme. Pentru că din partea lui nu simt nicio presiune că ar trebui să slăbesc. Nici atunci când eu știu clar că am pus niște kilograme și trebuie să le dau jos. Și atunci mai avem discuții. Pentru că dacă avem dulciuri în casă, tentațiile sunt mai mari. Se pare că, de ceva timp, a înțeles lucrul ăsta. Și dacă își mai ia el, și le ține prin mașină.

Cristina Șișcanu: ”Eu sunt o persoană extrem de directă, deschisă”

Obișnuiești să stai mult supărată?

Nu-mi stă în fire să fiu sau să stau supărată. Eu sunt o persoană extrem de directă, deschisă. Mie îmi place, dacă există vreo problemă, fie că e cu vreun prieten sau cu un coleg, sau chiar și în relația de cuplu, dacă e ceva, îmi place să o rezolv pe loc. Deschis, franc și rapid. Nu îmi place să o lălăi, să stăm supărăți, să nu știu ce. Nu! Am rezolvat tot și ne vedem de viață mai departe! Dacă este ceva foarte grav, flagrant, pa și la revedere. Și asta e tot!

Dacă ar fi să te mai căsătorești încă o dată, ai face-o cu același bărbat?

Dacă ar fi să mă mai căsătoresc încă o dată, dacă aș face-o cu același bărbat? Noi suntem căsătoriți, nu cred că e cazul. Ne-am mai reînnoit jurămintele. Nu există, nu știu cum să explic, să nu pară ceva foarte mieros, nu vreau să știrbesc deloc din profunzimea a ceea ce urmează să spun. Eu și Mădălin trăim o poveste extrem de profundă. Și din momentul în care am început să fim împreună este o poveste aparte. Adică este viața noastră practic… Așa ne-a fost dat să ne întâlnim și efectiv nu am făcut absolut nimic.

”În toamnă m-am îngrășat mult, vreo 7-8 kilograme”

A fost simplu! Știu că sunt persoane care luptă, care caută iubirea. Nu, nouă ne-a fost dăruită fară să facem absolut nimic. Pur și simplu ne-am întâlnit și atât. Asta a fost! Nu a trebuit să luptăm cumva pentru ea, sau să ne gândim dacă suntem îndrăgostiți sau să fim confuzi. La noi a fost totul foarte clar de acum 12 ani, și așa suntem de 12 ani. Viața mea nu există în afara acestei povești, nici nu aș putea să îmi imaginez. Pentru că eu sunt totuna cu povestea de iubire pe care o trăiesc de 12 ani!

Primești foarte multe complimente, că ai slăbit și arăți foarte bine! Ai ținut o dietă anume sau ce ai eliminat definitiv din alimentația ta? Câte kilograme ai slăbit până acum? Unde ți-ai propus să ajungi?

Da! Nu am slăbit încă cât trebuie, primesc complimente pe Instagram. Eu reușesc să maschez destul de bine kilogramele în plus. Pentru că eu mă îngraș proporțional, de fiecare dată când mă îngraș. Dar în toamnă m-am îngrășat foarte mult, vreo 7-8 kilograme. Niciodată nu m-am îngrășat așa de mult, într-o perioadă atât de scurtă, în 3-4 luni. Nu mi-am dat voie niciodată să mă îngraș, mai mult de 3-4 kilograme, exceptând perioada sarcinii, evident.

Ce dietă urmează Cristina Șișcanu

De data asta nu știu ce s-a întâmplat. Poate și din cauza nebuniei cu pandemia… Cred că și în subconștient m-a afectat puțin toată situația stresantă. Am mâncat dezordonat, clar de la alimentație. Și de la faptul că nu am mai avut o viață extrem de activă fizic, mă refer. Am stat mai mult în casă, biroul fiind acasă, și mâncatul prost. Trebuie avut mare grijă la alimentație, mai ales că după 30 de ani nu mai sunt arderile așa de rapide ca la 20 de ani, este foarte clar. Sunt într-un proces de slăbire, am slăbit deja câteva kilograme bune.

Sunt într-un plan alimentar conceput de Sonia Burtic, nutriționista pe care o cunosc de un an și ceva. Și cu care am mai lucrat și am avut rezultate spectaculoase. Mă țin de treabă, mă simt foarte bine cu planurile ei alimentare. Pentru că nu mă frustrează. Timp de o săptămână trec prin toate grupele alimentare. Am interzis doar la sucurile acidulate. În timp de o săptămână mănânc de toate, dar are ea o formulă magică de a combina alimentele, astfel încât reușesc să slăbesc. Și sunt foarte eficiente în procesul de slăbire și slăbesc destul de repede. Vreau să ajung până la vară la silueta de dinainte. Și voi introduce și mișcarea în rutina mea.

 

 

Publicat: 30 apr. 2022, 18:41 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×