Cristina ICH si Alex Piturca s-au impacat! Ce au publicat pe internet

Publicat: 18 Mar. 2019, 09:37 Vedete

Dupa ce s-au iubit o perioada scurta si au anuntat ca se casatoresc, cei doi s-au despartit. Si totul din cauza infidelitatii ei cu fostul ei iubit...

Cristina ICH si Alex Piturca s-au impacat dupa ce satena l-a inselat cu fostul ei iubit. In urma cu cateva saptamani, Romania ramanea muta la vestea acestui noi cuplu. Cristina ICH si Alex Piturca s-au vazut si s-au placut mult. Atat de mult incat el, dupa cateva luni de relatie, s-a logodit cu ea.

Viitoare mireasa si sotie, Cristina ICH a calcat stramb. Cu inelul pe deget, aceasta s-a intalnit cu fostul ei iubit. A fost filmata pe paparazzi in timp ce se saruta cu fostul, in scara blocului lui. Apoi cei doi au urcat sus unde au stat, impreuna, cateva ore.

Cristina ICH si Alex Piturca s-au impacat in martie 2019

Cum era de asteptat, Cristina ICH si Alex Piturca s-au despartit. Cine ar fi suportat sa vada in presa imagini cu actuala iubita, sarutandu-se cu fostul si apoi urcand la el in casa?!

Dar ruptura nu a durat mult! Cei doi sunt un cuplu din nou. Alex Piturca a publicat pe contul lui de Instagram o imagine cu el si Cristina ICH. Cei doi si-au declarat dragostea in comentarii.

”Te iubesc dincolo de cuvinte”, i-a scris Cristina ICH la comentarii. Alex Piturca i-a replicat cu niste inimioare 🙂

Cristina ICH l-a inselat pe Alex Piturca

Cristina Ich a calcat stramb! Se pare ca nu si-a uitat fostul iubit iar pozele spun tot. Acum scurt timp lumea mondena a explodat atunci cand s-a aflat ca Piti Jr. si frumoasa Cristina Ich formeaza cel mai nou cuplu. Pareau indragostiti pana peste cap, insa lucrurile nu sunt tocmai roz.

„Imaginile vorbesc de la sine, în rest nu comentez”, a spus Cristina Ich, la Antena Stars.

Toata lumea credea ca cei doi au o relatie perfecta, mai ales ca de scurt timp s-au intors dintr-o romantica vacanta din Mexic, iar de atunci au fost de nedespartit. Vezi aici mai multe imagini!

Publicat: 18 Mar. 2019, 09:37 Vedete
Pe aceeași temă