Doi frati gemeni de 85 de ani si-au sarbatorit ziua de nastere in cel mai tare mod! S-au intrecut mai ceva ca la 20 de ani. VIDEO genial

Publicat: 17 Mar. 2019, 17:59 Viral

Se intampla de multe ori ca fratii sa fie intr-o permanenta competitie.

Gemenii din imagini au dovedit ca acest lucru, in mod clar, nu tine cont de varsta.

Acesti frati gemeni de 85 de ani se numesc Clair si Charlie DiRienzo. Isi amintesc cu multa nostalgie ca nu a existat vreun moment in care sa nu incerce sa se intreaca unul pe altul. De aceea, cand au implinit varsta memorabila, au decis sa sarbatoreasca intr-un mod nu tocmai obisnuit.

Cei doi frati gemeni de 85 de ani s-au intrecut intr-un meci de beer-pong. E un joc practicat in special de studentii din facultatile americane. Pentru ca apreciaza atat de mult activitatea, dar si sa savureze o bere, batranii au apelat la nepotii lor.

Cei doi frati gemeni se intrec mai ceva ca la 20 de ani!

Tinerii au pus la cale o seara pe cinste, cu ajutorul unei mese de ping-pong pe care erau aranjate pahare umplute cu bere. De asemenea, pe timpul jocului, gemenii Clair si Charlie au incercat sa tinteasca cu mingea in paharele celuilalt. Daca unul din ei nimerea vreun pahar, fratele trebuia sa bea berea din recipient, si invers.

Doi frati gemeni de 85 de ani si-au sarbatorit ziua de nastere in cel mai tare mod

Distractia a fost filmata de cei care au participat la petrecerea inedita. Gemenii identici sunt originari din Madison, in Wisconsin, Statele Unite. „Bunicul meu si fratele sau geaman au mai jucat o data beer-pong, la petrecerea lor de 80 de ani! Nu sunt straini jocului, chiar deloc”, a povestit Michael Murphy, unul dintre nepotii batranilor.

In imaginile surprinse la aniversarea de 85 de ani a gemenilor se poate vedea cum ei sunt foarte hotarati sa se invinga si sunt cei mai aprigi adversari. Totusi, nu uita vreo clipa ca totul e un joc si incep de cateva ori sa rada cu gura pana la urechi.

Batraneii simpatici au profitat de seara lor speciala, asa ca s-au imbracat in tinute similare, cu jachete in nuante de rosu si albastru, ca sa arate ca sunt in echipe adverse. Meciul a fost unul care a durat cateva minute in sir, fiind foarte apreciat de catre invitatii de la petrecere.

(sursa: storytrender.com)

Publicat: 17 Mar. 2019, 17:59 Viral
Pe aceeași temă