Politista, umilita de colegii ei pe internet. Au publicat imagini indecente cu ea: „Faceti o greseala imensa!”

Publicat: 27 Sep. 2019, 14:50 News 4
Politista, umilita de colegii ei pe internet. Au publicat imagini indecente cu ea: „Faceti o greseala imensa!”

Cristina Villeda, o politista din Statele Unite, trece printr-un cosmar, dupa ce colegii si-au batut joc de ea.

Pe internet au fost publicate mai multe imagini cu ea in ipostaze compromitatoare, din timpul unei partide de amor.

Doar ca totul este o minciuna, sustine ea. Politista se apara si spune ca nu este ea femeia din fotografii, aducand si cateva argumente. „Cine crede ca in aceste imagini sunt eu greseste!

Nu am avut niciodata piercing in buric, nu am avut niciodata un iPhone roz si am parul ondulat! Habar n-aveti daca am un iubit sau o familie! Faceti o greseala imensa!

Saraca fata ale carei fotografii circula asa”, a scris tanara pe Instagram. „Cea mai trista parte din toata aceasta poveste este faptul ca au inventat asta despre mine chiar colegii mei.

Pentru politistul care a inceput totul, sa te binecuvanteze Dumnezeu! Trebuie sa te simti mizerabil ca sa incerci sa ii faci rau altei persoane cu asemenea minciuni”, a adaugat ea. Cristina a facut parte din infanteria marina a Statelor Unite ale Americii (United States Marine Corps), iar de doi ani lucreaza la Politia din New York (NYPD). In ciuda functiei sale, aceasta nu se sfieste sa publice mesaje legate de stilul ei de viata de vacante luxoase in strainatate, precum si despre momente de la locul de munca pe reteleel de socializare.

Publicat: 27 Sep. 2019, 14:50 News 4
Pe aceeași temă