Marturiile cutremuratoare ale unei detinute din penitenciarul Targsor. Si-a ucis cu un cutit sotul violent care venise sa o omoare in bataie!

Publicat: 24 Sep. 2018, 20:21 Life

Cu lacrimi in ochi, Cristina, in varsta de 29 de ani, ne povesteste drama prin care a trecut si cum s-a ajuns la crima pe care a comis-o, prin lovitura de cutit asupra sotului sau.

Cristina este din Dambovita si este inchisa in penitenciarul de femei Targsor. Mai jos aveti detalii din relatarei femeii.

„Spui <>. De ce? Pentru ca sunt certuri, sunt scandaluri. Si veneam bataile de la certurile respective. Eu am avut noroc ca au fost parintii care, atunci cand el ajungea intr-o stare mai avansata, intervenea tatal meu.

Era un motiv banal, el a zis una, eu am zis alta, n-a aplanat niciunul cearta dintre noi. Fiecare a pus paie pe foc in momentul respectiv. La un moment dat, el n-a mai realizat probabil ce face, sau nu stiu ce-a fost in mintea lui, pur si simplu m-a strans de gat.

Parintii mei, fiindca nu ne-au mai auzit certandu-ne, au intrat peste noi si au vazut ca eram aproape vanata, nu aveam nici aer, iar tata l-a dat la o parte atunci. Atunci mama a luat decizia si a decis sa ma despart de el si sa nu mai locuiasca cu noi in casa.

La un moment dat, ne-am impacat din nou, i-am mai dat o sansa. La foarte scurt timp a inceput sa devina iarasi violent, mai ales ca eu i-am spus ca vreau sa ma angajez, sa-mi caut un loc de munca, pentru ca nu se creste copilul cu un singur salariu.

Continuarea articolului »

Publicat: 24 Sep. 2018, 20:21 Life
Pe aceeași temă