Tiberiu Serban are epilepsie. Fostul mijlocas de la Ceahlaul a fost parasit si de familie

Publicat: 14 Mar. 2019, 16:37 Vedete

Are 41 de ani si trece prin cea mai grea perioada din viata lui. Fotbalistul este grav bolnav, singur si dupa gratii, de cativa ani.

Tiberiu Serban are epilepsie. Fostul mijlocas de la Ceahlaul a fost parasit si de familie. La cei 41 de ani, fostul fotbalist trece prin cea mai grea perioada din viata lui. Problemele lui au inceput in urma cu 6 ani. Atunci si-a incheiat cariera de fotbalist si s-a despartit de Ramona, mama copiilor sai. In plus, Tiberiu Serban a consumat des alcool desi are epilepsie.

Tiberiu Serban si Ramona au impreuna un baiat, pe nume Denis, de 13 ani, si o fata, pe nume Vanessa, de 18 ani. Fosta lui partenera de viata sustine ca nu mai vrea sa auda nimic de el. Dupa despartirea de ea ar fi inceput declinul lui Tibi Serban, sustine Gelu Crăcană, fost ofiţer de presă la Ceahlăul Piatra Neamţ.

Tiberiu Serban are epilepsie

  • „După ce s-au despărţit, Tibi s-a mutat cu părinţii săi, iar această decizie a generat tot ce a urmat. Maică-sa era bucătăreasă la stadion. O luase rău de tot pe alcool, dar niciodată Gheorghe Ştefan nu a dat-o afară. Pinalty ţinea mult la Tibi! Dar maică-sa l-a stricat şi pe băiat. De când s-a mutat cu părinţii, Tibi a dat-o şi el pe alcool. Şi nu a mai scăpat.
  • I-au murit ambii părinţi, iar Tibi a rămas singur. Singur, singur! Eu nu ştiu ce s-a întâmplat la scandalul acela cu o prietenă a lui, că ar fi sărit cu cuţitul, că au fost bani la mijloc. Eu spun doar ce sunt sigur, nu bârfe din oraş”, povesteşte Crăcană, pentru fanatik.ro.

Tiberiu Serban, arestat dupa o criza de epilepsie

Fostul mijlocas de la Ceahlaul a fost arestat in urma cu cativa ani. Acesta a baut alcool, bolnav fiind, si i s-a declansat o criza de epilepsie. In acele momente, Tibi Serban si-a amenintat o prietena cu cutitul.

„Au fost mai mulţi oameni care au încercat să-l ajute pe Tibi. Florin Axinia l-a luat antrenor secund la echipa mare, dar a comis-o şi pe acolo. Venea cu sticla la antrenamente, astfel că a trebuit ca Tibi să plece. Axinia a vorbit cu Gheorghe Ştefan, iar acesta i-a găsit un serviciu undeva la ştrand. La pază.

Avea uniformă de poliţist, dar nu avea armă ţinând cont de problemele sale. Nu doar cele cu alcoolul, dar e şi epileptic… Nici la pază nu a făcut prea mulţi purici, pentru că a fost prins dormind în post, consumând alcool şi cerând bani de la clienţi. Numai probleme! A plecat şi de acolo.

Tiberiu Serban spera sa fie eliberat din inchisoare

Ce faze făcea, ce dribling, ce şuturi! Ce fotbalist era şi uite cum s-a terminat! Ajunsese un om al străzii. Se dezbrăca şi ţipa că el este cine este şi că a dat gol de la mijlocul terenului cu Petrolul. L-a luat Poliţia de pe stradă, pentru că încălcase termenii arestului preventiv.

Cred că nici nu mai are voinţă, deşi el era un tip ambiţios. Mi-a plăcut tot timpul de el. Am vrut să-i fac statuie, dar am renunţat. Nu are legătură cu problemele lui. Mă gândeam să-i fac statuie lui Şerban sau lui Axinia. Până la urmă Tibi a rămas doar cu tabloul”, a încheiat Crăcană despre Tiberiu Serban care are epilepsie si e inchis, in prezent.

Publicat: 14 Mar. 2019, 16:37 Vedete
Pe aceeași temă