Cum arata Corina Chiriac la 69 de ani. Oamenii abia au recunoscut-o pe strada!

Publicat: 14 Mar. 2019, 13:55 News 3

Una dintre cele mai cochete si cele mai bune artiste a Romaniei in anii 80-90 a ajuns la onorabila varsta de 69 de ani. Si aproape ca nu o recunosti!

Cum arata Corina Chiriac la 69 de ani. Oamenii abia au recunoscut-o pe strada, in timp ce se ducea la biserica. Artista a fost prezenta la slujba de duminica de la Biserica Elefterie, din cartierul Cotroceni. Din cauza vremii capricioase din Capitala, Corina Chiriac s-a infofolit bine de tot.

Pe tot parcursul slujbei, Corina Chiriac si-a pastrat baticul mare si gros, cu imprimeu de leopard. Dupa ce a ascultat slujba alaturi de o prietena, artista a mers la masa de pranz. Cele doua au mancat impreuna in restaurant, loc unde Corina Chiriac a refuzat sa isi dea baticul jos de pe cap.

Cum arata Corina Chiriac la 69 de ani

  • “L-am întâlnit pe Hristos la Ierusalim, unde am ajuns prima oară în 1983. Am ajuns la Tel Aviv pe 25 decembrie 1983. Aveam 33 de ani. Din cauza climei mult mai calde din Israel, răceala mea s-a agravat, în loc să se vindece, deşi luam zilnic porţii mari de medicamente.
  • Aveam la ora aceea o atitudine indiferentă faţă de credinţă şi faţă de bunul Dumnezeu. Nu era o viziune, ci mai degrabă o convingere interioară că asist la convoiul care îl duce pe Iisus la locul răstignirii”, a povestit Corina, pentru click.ro.

Corina Chiriac se va retrage la o manastire

Artista in varsta de 69 de ani si-a asigurat batranetea. Aceasta a cumparat o casa mica langa o manastire. Dupa ce ea va trece in nefiinta, casa va reveni in proprietatea lacasului de cult. Fanii Corinei Chiriac spera ca acest lucru sa se intample cat mai tarziu.

  • „Am pus problema unor acte de proprietate cu respectivele clauze care să-mi garanteze că voi îmbătrâni liniştită în acea căsuţă, fără să mă dea nimeni afară, fără să o înstrăinez nici eu, ci să o las moştenire mănăstirii, încă din momentul construirii ei.
  • Deci un act de proprietate cu clauză de uzufruct pe timpul vieţii. Se pare că nu am găsit încă acel loc sau poate înţelegerea necesară la uşile unde am bătut până în prezent. Nu am renunţat la proiect, l-am amânat doar. Şi voi continua să caut”, a povestit Corina Chiriac.
Publicat: 14 Mar. 2019, 13:55 News 3
Pe aceeași temă