Meghan Markle a intrat in concediu prenatal. Cand revine Ducesa de Sussex la munca

Publicat: 14 mart. 2019, 11:51 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Ducesa Meghan de Sussex, soția prințului Harry al Marii Britanii, a intrat oficial în concediu prenatal și nu va mai participa la niciun eveniment.

Meghan Markle a intrat in concediu prenatal. Potrivit cotidianului britanic The Sun, ducesa este însărcinată în opt luni și, în timpul concediului prenatal, va participa doar la evenimente care țin de viața sa privată. Meghan Markle si Kate Middleton, hartuite de fani. Ce anunt a facut Palatul Buckingham.

Înainte de nașterea copilului, ducii de Sussex, care, în prezent, locuiesc la palatul Kensington, împreună cu familia prințului William, fratele mai mare al prințului Harry, își vor muta reședința la Frogmore Cottage, pe domeniul regal Windsor.

Meghan Markle a intrat in concediu prenatal

„Reprezentanții palatului Kensington au confirmat că Meghan mai are întâlniri private în program, dar nu va mai participa la evenimente publice și nici la angajamente regale oficiale, având în vedere că se pregătește de naștere”, scrie The Sun.

Luni, fosta actriță americană a participat la o slujbă religioasă care a marcat Ziua Commonwealth, la Catedrala Westminster, alături de ducesa Catherine de Cambridge și de ceilalți membri ai familiei regale. Aceasta a fost ultima sa participare la un eveniment oficial înainte de nașterea copilului.

Cand revine Meghan Markle la munca

Anul trecut, pe 15 octombrie, palatul Kensington a anunțat că ducesa Meghan de Sussex este însărcinată, iar copilul, al șaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, se va naște în primăvara lui 2019.

Aflată la un eveniment oficial, la începutul lunii ianuarie, fosta actriță americană Meghan Markle a sugerat că bebelușul se va naște în luna aprilie.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle s-au căsătorit în mai 2018, după o relație de doi ani. S-a aflat unde va naste Meghan Markle!

Publicat: 14 mart. 2019, 11:51 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă