Exatlon Romania. Mario Fresh, probleme de sanatate! Concurentul sustine ca nu mai poate participa

Publicat: 18 mart. 2019, 10:57 Autor: D. C. Vedete

'Fiul adoptiv' al lui Alex Velea cedeaza. Tanarul sustine ca este extrem de slabit din cauza conditiilor din Republica Dominicana unde se filmeaza.

Exatlon Romania. Mario Fresh are probleme de sanatate! In editia de duminica, 17 martie 2019, a Exatlon Romania, cantaretul s-a declarat slabit. Aproape invins de conditiile grele de participare la emisiunea concurs din Republica Dominicana.

Aseara, Faimoșii, cât și Războinicii s-au luptat pentru a ajunge la vilă. Printre concurenti se numara si Mario Fresh care se simte slabit si nu ar mai vrea sa participe. Acesta si-a informat deja colegii de echipa de intentia de a abandona competitia.

Exatlon Romania. Mario Fresh, probleme de sanatate!

„Deci, crede-mă, mă uit și Alex și sunt gen.. Mă simt acolo cu el. Mă simt acolo, că îl vad că rămâne foarte mult în urmă și că nu mai are putere și se vede pe el că nu mai are putere. Vin mai în față decât el, dar eu sunt un fel de Alex din echipa Faimoșilor.

Nu mai pot. Dar eu nu mai pot, îți jur! Îmi tremură tot corpul, nu înțeleg de ce îmi tremură corpul”, a spus Mario Fresh, conform Kanal D.

„Până acum ceva timp, Mihai și Gabi nu îl luau deloc pe Mario Fresh. Neaducând puncte ei, două trei săptămâni, au început să îl împartă pe Mario. Dar el a făcut și surpriza, aia e mai… Și asta nu că îl face pe el mai slab sau…

Acum trebuie să recunoaștem, el e cântăreț, e un puști de 19 ani! Bravo lui! Să reziști două luni jumătate aici? Au fost și alți cântăreți aici și ai cel mai lung parcurs!”, a spus Costin Gheorghe.

Publicat: 18 mart. 2019, 10:57 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă