Mario Fresh și Andreea Arsine, la Exatlon Romania sezonul 3!

Publicat: 07 ian. 2019, 13:27 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Sezonul 3 din Exatlon Romania va incepe peste cateva zile si postul tv a anuntat deja cativa dintre concurentii pe care ii vor avea.

Mario Fresh și Andreea Arsine, la Exatlon Romania sezonul 3. Emisiunea va incepe pe 12 ianuarie, incepand cu ora 20.00. Va fi difuzata patru zile pe saptamana, de sambata pana marti. 20 de concurenti impartiti in doua echipe, Faimosii si Razboinicii, vor concura pentru premiul cel mare.

Andreea Arsine (30 ani) și Mario Fresh (19 ani) se numără printre cei 20 de concurenți care vor ajunge în îndepărtata Republică Dominicană. Cei doi vor face parte din echipa Faimosilor. Andreea este una din cele mai de succes atlete din Romania. Practica atletismul de la varsta de 8 ani.

Mario Fresh și Andreea Arsine, la Exatlon Romania sezonul 3

Andreea Arsine are o experienta de 11 ani in sport. A castigat mai multe titluri, printre care campioana națională , internatională și balcanică la atletism, a participat și la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016 (la proba 20 km marș).

„Chiar este o provocare pentru mine. E un pachet întreg, fizic și psihic. Sunt obișnuită să câștig, nu am acceptat de-a lungul vieții mele locul II sau III, cumva cred ca am fost predestinatată să câștig, dar știu să și pierd, am învățat și asta”, spune Andreea Arsine despre participarea ei la „Exatlon’.

Mario Fresh nu mai are nevoie de nicio prezentare. Iubitul Alexiei Eram este incantat sa participe la prima emisiune de acest gen din CV-ul sau!

„Sunt un tip competitiv și îmi doresc să descopăr care îmi sunt limitele. În muzică nu am pierdut de multe ori, de aceea va fi pentru mine o adevărată provocare. Îmi doresc să rezist în competiție cât mai mult. Nu sunt un sportiv de performanta, dar vreau să mă autodepășesc”, a declarat Mario Fresh, conform libertatea.ro.

Publicat: 07 ian. 2019, 13:27 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă
×