VIDEO! Alex Velea, Lino Golden si Mario Fresh canta “Panamera” pe ritm de manea si suna aproape la fel de bine ca originalul! Uite ce caterinca a iesit

Publicat: 06 Jun. 2018, 11:50 Vedete

Piesa originala e hit deja si are milioane de views pe Youtube, dar nici variantele astea nu suna rau deloc.

Lino, Alex Velea si Mario Fresh au fost invitati la Pro FM pentru un matinal in care au vorbit despre muzica, vietile lor, dar mai ales despre ce planuri de viitor au. Si cum hitul momentului este al lor, Cotofana si Ramona, gazdele matinalului le-au facut o surpriza.

I-au pus sa cante refrenul piesei pe care il canta toata pustimea din Romania pe diferite ritmuri muzicale. Opera, hip-hop, bisericeasca, populara si bineinteles…manele. Alex Velea, cel mai experimentat in ale muzicii dintre cei 3 a fost cel care a dat tonul si l-a dat bine de tot, pentru ca cei 3 baieti au reusit sa produca ceva ce i-a mirat chiar si pe ei.

Panamera Gang s-au dat in spectacol rau de tot pe populara unde Mario Fresh, iubitul Alexiei, fata Andreei Esca, a dat tonul si a sunat bestial, asta daca ar exista tineri care sa fi mai auzit undeva vreodata ritm de muzica populara.

Imediat dupa insa a venit lovitura de gratie, atunci cand au trebuie sa interpreteze “Panamera” pe un ritm “ceva pe sistem, sa placa la toata lumea”, altfel spus un refren de manele. Aici Alex Velea a dat tonul, omul care in trecut a fost la mai mule petreceri unde au cantat lautari, inclusiv Dan Bursuc.

Si se pare ca i-a invatat bine si pe cei doi “copii” ai lui pentru ca refrenul a iesit chiar mai bine decat multe manele de pe Youtube. Dar cel mai bine ar fi sa va lasam sa ascultati in filmuletul de mai jos cum s-au descurcat cei 3.

 

Publicat: 06 Jun. 2018, 11:50 Vedete
Pe aceeași temă