Noul Audi Q8 a fost lansat oficial. SUV-ul mai mic decat un Q7, dar mai spectaculos decat orice ai vazut pana acum. E mai tare ca orice BMW! VIDEO!

Publicat: 06 iun. 2018, 09:23 Autor: D. C. Life

Audi nu a facut inca public pretul de la care va incepe noul model Q8, dar cel mai probabil va fi un model destul de scump.

Noul Audi Q8 a fost lansat oficial. SUV-ul este mai mic decat un Q7. Noul Audi Q8 a fost lansat in China tocmai pentru ca nemtii isi doresc sa cucereasca aceasta piata cu acest nou model. Noul Audi Q8 a fost dezvaluit oficial in Shenzhen, o regiune botezată Silicon Valley de China.

Audi Q8 este totusi un SUV de dimensiuni mare plin de eleganta si tehnologie care cel mai probabil va concura cu BMW X6. Maşina de serie măsoară 4.99 metri în lungime, doi metri în lăţime, 1.71 metri în înălţime şi are un ampatament cu o lungime de aproximativ trei metri.

Astfel, noul Q8 este un SUV coupe mai lat, mai scurt şi mai scund decât Q7, dar oferă un interior mai spaţios în ce priveşte ampatamentul şi spaţiul de deasupra capului pasagerilor, comparativ cu cel al rivalilor direcţi.

Bancheta din spate poate fi dotată cu un sistem longitudinal de reglare, iar dacă se rabatează volumul portbagajului ajunge să măsoare 1.755 de litri.

În partea frontală se remarcă o grilă impunătoare şi octagonală a radiatorului numită Singleframe, care are o margine bine conturată şi şase fâşii cromate poziţionate vertical, alături de dispozitive care sunt parte a sistemului de pilotare automată.

Noul Audi Q8 a fost lansat oficial. SUV-ul este mai mic decat un Q7

Blocurile optice au o formă subţire/îngustă, standard sunt cu LED-uri, iar opţional pot fi dotate cu tehnologie HD Matrix LED. Împreună cu stopurile vor avea şi o semnătură tridimensională, iar proprietarul va putea activa diverse animaţii prin intermediul aplicaţiei myAudi şi să se bucure de ele de la exterior.

La interior se accentuează luxul cu influență puternică de la noile A6 și A8. De exemplu, deflectoarele sistemului de climatizare sunt poziționate pentru a se integra perfect cu ornamentele negre/argintii care se întind de-a lungul planşei de bord, doar zona panoului de bord făcând o pauză în acest flux.


În mare parte, arhitectura planşei de bord şi a consolei centrale este identică cu cea de pe ultimele modele Audi: panou de bord digital de 12.3 inci cu două teme şi una sport opţională, două ecrane pentru operarea sistemului multimedia şi a celui de climatizare (8.6 inci), un levier elegant al cutiei de viteze, un volan sport multifuncţional turtit în partea inferioară, head-up display cu proiecţie pe parbriz şi per general un număr minim de butoane fizice.

Publicat: 06 iun. 2018, 09:23 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă