Eva Jumatate, romanca din Suedia, a facut furori in finala „Suedezii au talent” cu piesa „Shallow” a lui Lady Gaga! Interpretarea ei a fost magnifica! VIDEO

Publicat: 18 Mar. 2019, 10:08 Vedete

Pustoaica a imitat-o perfectpe Lady Gaga si a reusit un moment de senzatie chiar daca nu ea a fost castigatoarea competitiei.

Eva Jumatate, romanca din Suedia a facut furori in finala „Suedezii au talent”. Fetita de 10 ani care a facut furori la „Suedezii au talent” in preselectii a fost trimisa direct in finala cu un Golden Buzzer, iar acu, a reusit o noua reprezentatie emotionanta.’

Eva Jumatate nu a reusit sa castige premiul cel mare in valoare de aproape 50.000 de euro, insa a avut un moment de-a dreptul memorabil cu interpretarea „Shallow” piesa pentru care Lady Gaga a luat Oscarul chiar in urma cu putin timp.

Eva Jumatate, romanca din Suedia, a facut furori in finala „Suedezii au talent”

„Vă mulţumim tuturor! A fost incredibil! Suntem foarte mândri de Eva! Din păcate, există un singur câştigător. Vă mulţumim mult!“, a declarat tatăl fetiţei, medicul Sorin Jumătate. Câştigătorul „Suedezii au talent“ a fost însă tot un cântăreţ, Micke Holm, care a ajuns în finală tot cu un Golden Buzz, la fel ca şi Eva.

Raluca si Sorin, parintii Evei Jumatate sunt medici si s-au mutat in Suedia acum ceva timp. Raluca a fost rezident cardiolog la Spitalul Floreasca din Bucureşti, iar în prezent conduce o unitate de cardiologie în cadrul Spitalului Universitar Skåne. Sorin este medic ortoped la Spitalul Kristianstad.

Faptul ca Eva Jumatate este romanca ar trebui sa ne faca pe toti sa fim mandri, dar trebuie spus ca Eva vorbeste foarte bine limba suedeza si cel mai probabil nu se va mai intoarce niciodata in Romania, ea fiind cetatean suedez.

Publicat: 18 Mar. 2019, 10:08 Vedete
Pe aceeași temă