E una dintre cele mai bune dansatoare la bara din Europa! Dansul ei lasciv l-a facut pe Smiley sa vrea sa plece cu ea la cabine si sa bea vin rosu! VIDEO

Publicat: 18 Mar. 2019, 09:22 Vedete

Instagramul ei este plin de filmulete cu ea dansand la bara mult mai incitante decat a putut sa arate la televizor la o ora de maxima audienta.

E una dintre cele mai bune dansatoare la bara din Europa! Ce show sexy a facut! Olga Biserova este din Letonia si a venit la Romanii au Talent ca sa ne arate si noua cat de buna este la dansul la bara.

Asa cum probabil era de asteptat barbatii din juriu si din culise au fost cei mai impresionati dupa numarul ei de dans care efectiv a luat mintile foarte multor barbati care s-au uitat la show.

O blonda frumoasa si tatuata s-a iubit cu bara de striptease in cel mai savuros mod posibil si a reusit sa faca o serie de miscari de-a dreptul artistice. A desenat in aer o multime de forme si s-a unduit cat a putut de apetisant pe scena. Ceea ce a fost suficient pentru ea sa ia cei 4 de „Da” de care avea nevoie pentru a merge mai departe in competitie.

Continuarea articolului »

Publicat: 18 Mar. 2019, 09:22 Vedete
Pe aceeași temă