Paris Jackson nu a incercat sa se sinucida. Ce s-ar fi intamplat cu ea, de fapt

Publicat: 18 Mar. 2019, 10:38 Vedete

O sursă apropiată fiicei lui Michael Jackson a declarat că aceasta a suferit un accident în locuința sa, sâmbătă dimineață, și a avut nevoie de tratament medical.

Paris Jackson nu a incercat sa se sinucida. Tanara a fost spitalizată pentru scurt timp la sfârșitul săptămânii trecute și, deși serviciile de urgență au confirmat că a fost vorba despre un apel legat de o tentativă de sinucidere, Paris Jackson neagă, potrivit etonline.com.

Reprezentanții Departamentului de poliție din Los Angeles au confirmat pentru platforma ET că a fost vorba despre un apel implicând o tentativă de sinucidere în zona în care se află locuința lui Paris Jackson, sâmbătă, în jurul orei locale 7:30.

Paris Jackson nu a incercat sa se sinucida

De asemenea, reprezentanții departamentului de pompieri din Los Angeles au confirmat că pacienta a fost transportată la spital. „În prezent, se reface acasă și se simte bine”, a mai spus sursa. Cu toate acestea, Paris Jackson nu a incercat sa se sinucida, dupa cum sustine ea.

Paris Jackson, în vârstă de 20 de ani, a scris apoi un mesaj pe platforma de micro-blogging Twitter, unde s-a vorbit despre faptul că ar fi vrut să se sinucidă: „Minciuni, minciuni, minciuni, Dumnezeule, mai multe minciuni”.

Copiii lui Michael Jackson, afectati de documentarul Leavin Neverland

Informația a apărut la doar două zile după ce Paris Jackson a afirmat că nu trebuie să își apere tatăl de acuzațiile de abuz sexual, aduse cu ocazia lansării documentarului HBO „Leaving Neverland”, dar că este de partea vărului ei Taj, care și-a manifestat vocal susținerea pentru starul pop.

Afirmațiile fotomodelului au fost făcute pe Twitter în timpul unor discuții cu fanii săi. Acestea au pornit inițial de la imagini surprinse de paparazzi și speculații despre viața ei personală, dar s-au mutat rapid asupra lui Michael Jackson.

Paris a declarat, răspunzând unui fan, că „nu există lucruri pe care să le spună care să nu fi fost deja afirmate în apărarea lui”.

Ea a continuat spunând că Taj Jackson, vărul ei, „face o treabă perfectă de unul singur” și că îl susține, dar că nu acesta este rolul ei. „Eu încerc să fac pe toată lumea să se calmeze, să rămână liniștită și să se gândească la imaginea în ansamblu. Așa sunt eu”.

Leaving Neverland este cel mai dur documentar despre Michael Jackson

„Leaving Neverland” a avut premiera pe 25 ianuarie, la Festivalul de Film Sundance, Statele Unite ale Americii. El este regizat de cineastul premiat cu BAFTA Dan Reed și spune poveștile lui Wade Robson şi James Safechuck, din momentul în care, minori fiind, l-au cunoscut pe cântăreţ, aflat în culmea succesului său muzical, în anii ´80 şi la începutul anilor ´90, până în momentul în care traumele suferite în copilărie au început să se facă simţite în viaţa lor de adulţi.

Postul de televiziune HBO, căruia i s-au cerut daune de 100 de milioane de dolari, a dat publicităţii o declaraţie potrivit căreia decizia de a difuza documentarul urmăreşte să „ofere tuturor posibilitatea de a evalua filmul şi acuzaţiile prezentate fiecare pentru el însuşi”.

În afara relatărilor făcute de cei doi, filmul reţine şi povestirile oferite de rudele bărbaţilor, dar şi vocea lui Jackson însuşi aşa cum apare în înregistrările trimise lui Robson. Protagoniştii documentarului au afirmat că nu au fost plătiţi să apară în film şi că nici nu se aşteaptă la vreun fel de beneficii din acest punct de vedere.

Unica fiică a lui Michael Jackson – care a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009 – și a lui Debbie Rowe, Paris-Michael Katherine Jackson este actriță, model și activistă pentru protejarea mediului. A apărut deja pe coperta celebrei reviste Rolling Stone și, în prezent, este unul dintre modelele agenției IMG Models. Și-a făcut debutul ca actriță în martie 2018, în thrillerul „Gringo”.

Publicat: 18 Mar. 2019, 10:38 Vedete
Pe aceeași temă