Paris Jackson, internata intr-o clinica de psihiatrie. Ce a patit fiica regretatului Michael Jackson

Publicat: 16 Jan. 2019, 13:37 Vedete

Paris Jackson, actriță și model de 20 de ani și, totodată, fiica regretatului Michael Jackson, a hotărât să se interneze într-un spital psihiatric.

Paris Jackson, internata intr-o clinica de psihiatrie. Tanara a decis ca are nevoie sa se refaca. In trecut, fiica regretatului Michael Jackson a incercat sa isi ia viata. Marturisirea a fost facuta chiar de ea, in anul 2017. Tanara a marturisit ca sufera de depresie si anxietate.

In 20189, Paris Jackson a avut mai multe contracte. Acestea au fost in toata lumea si tanara a calatorit mult. Cu toate ca a avut si pauze sau vacante, nu sunt suficiente pentru ca ea sa isi incarce bateriile pentru 2019.

Paris Jackson, internata intr-o clinica de psihiatrie

„A decis că are nevoie să-şi acorde un timp pentru a se reface, să-şi pună viaţa în ordine şi să-şi prioritizeze sănătatea fizică şi cea emoţională. S-a internat singură într-o clinică de specialitate, ca parte a unui plan de însănătoşire“, după cum a declarat un apropiat al actriței, potrivit ETonline.

Paris Jackson, internata intr-o clinica de psihiatrie.Paris Jackson are 20 de ani si multe probleme emotionale. Acestea se trag datorita numelui tatalui sau si a celebritatii mostenite prin decesul lui. De cand Michael Jackson s-a stins, ea a devenit capul familiei sale.

Paris Jackson sufera de depresie si anxietate

Paris Jackson, internata intr-o clinica de psihiatrie.„S-a intamplat cand am devenit persoana publica. Ma uram, nu aveam incredere in mine, ma gandeam ca nu pot face nimic corect. Ma gandeam ca nu am de ce sa mai traiesc. Faceam multe lucruri pe care un copil de 13, 14 sau 15 ani nu ar trebui sa le faca. Am incercat sa ma maturizez repede si nu eram o persoana draguta, deloc.

Paris Jackson, internata intr-o clinica de psihiatrie.Era o nebunie. Eu eram nebuna, chiar eram. Am trecut prin multe, ca orice adolescent. In tot acest timp, sufeream de depresie si anxietate. Nu am cerut ajutor la momentul potrivit”, a marturisit Paris Jackson in 2017.

Publicat: 16 Jan. 2019, 13:37 Vedete
Pe aceeași temă