Scandal urias in familia Rihannei! Si-a dat in judecata TATAL

Publicat: 16 Jan. 2019, 11:41 Vedete

Celebra artista si-a dat tatal in judecata pentru ca acesta se foloseste de numele ei, cu scopul de a-si propulsa propria afacere.

Potrivit BBC News, Rihanna este furioasa pentru ca tatal ei, Ronald Fenty, si partenerul sau de afaceri au dat de inteles ca ar avea o conexiune cu Fenty Entertainment.

Insa Rihanna are propriul brand, Fenty, lansand sute de cosmetice si este de parere ca asocierea cu numele firmei tatalui sau va aduce confuzie in randul clientilor sai.

Pentru aceasta, Rihanna a fost nevoita sa apeleze la instanta pentru a-i interzice tatalui sau sa mai foloseasca numele Fenty in scopuri comerciale, ca sa nu mai induca publicul in eroare.

Mai mult, avocatul Rihannei a demonstrat in numele este marca inregistrata de artista in SUA.

Scandal urias in familia Rihannei

Scandal urias in familia Rihannei

„Acuzații continuă și acum să folosească numele Fenty în scopuri comerciale și pentru a induce publicul în eroare. Acest comportament fraudulos necesită o intervenție judiciară” a spus avocatul acesteia.

Potrivit digi24.ro, tatal Rihannei a deschis companie in California, in 2017, impreuna cu Moses Perkins, partenerul sau de afaceri. Insa Rihanna si tatal sau nu s-au inteles prea bine niciodata iar acest scandal nu face decat sa inrautateasca lucrurile intre ei.

Publicat: 16 Jan. 2019, 11:41 Vedete
Pe aceeași temă