Laura a slabit 32 de kg in 6 luni cu un truc simplu. Ce a facut timp de 9 minute, in fiecare zi

Publicat: 15 Jan. 2019, 19:18 Retete & Diete

Laura Beth este asistenta medicala si intr-o zi s-a saturat sa fie grasa. A decis sa slabeasca si rezultatul e miraculos!

Laura a slabit 32 de kg in 6 luni cu un truc simplu. Aceasta a descarcat pe telefonul mobil aplicatia Slimpod. Femeia in varsta de 32 de ani a luat in greutate in urma cu 5 ani, cand a ramas insarcinata. Dupa ce fiul ei s-a nascut, femeia a mai luat cateva kg in plus.

Ajunsese la marimea 18 la haine cand a decis sa faca ceva. Asa ca a folosit aplicatia Slimpod care este un program de slabit dezvoltat de spitalul in care lucreaza. Aplicatia aceasta folosește tehnici de neuroștiință timp de 9 minute pe zi pentru a schimba modul în care oamenii se gândesc și se simt în legătură cu alimentele.

Se spune că aplicatia îi ajută să facă alegeri mai sănătoase și să se miste mai mult, încurajandu-i să aibă mai multă voință și apoi să piardă în greutate. Asistenta medicala Laura Beth a fost uimita de rezultatele obtinute in doar 6 luni de cand a folosit prima data aplicatia.

Laura a slabit 32 de kg in 6 luni cu un truc simplu

Laura cantarea, initial, 98,5 kg cand s-a inscris in program. Acum, dupa ce a dat jos 32 de kg, femeia are 66,5 kg. Sustine ca nu se va opri aici. Mai are de dat jos cateva kilograme si spera ca acestea sa nu se mai depuna la loc, in timp, informeaza mirror.co.uk.

Sandra Roycroft-Davis este fondatoarea programului Slimpod. Aceasta a folosit programul pe mai multi angajati ai spitalelor din Anglia. Programul include instruire video si o inregistrare audio pe care trebuie sa o asculti zilnic, timp de 9 minute.

Continuarea articolului »

Publicat: 15 Jan. 2019, 19:18 Retete & Diete
Pe aceeași temă