Farfurii din scoici, pictate si decorate cu bijuterii. Sunt reale capodopere de arta! FOTO

Publicat: 15 ian. 2019, 17:20 Autor: Echipa Ciao.ro Beauty & Style

In ziua de azi, artistii cauta moduri inedite de a isi exprima talentul artistic. Evident, spera sa iasa in evidenta cu ceva nou!

Mary Kenyon din California a reusit sa iasa din tipare. Aceasta confectioneaza farfurii din scoici, pictate si decorate cu bijuterii. A renuntat la idea traditionala de a picta pe panza si a inceput sa picteze pe scoici.

Mary Kenion s-a apucat de pictat pe scoici. Tanara isi procura singura aceste obiecte pe care le curata bine inainte de a isi incepe operele. Munca ei este executata cu rabdare, atentie si produse de calitate.

Tanara a invatat singura cum sa deseneze pe scoici. Nu are studii aprofundate in acest stil de a picta. Inspiratia ei vine de la tatal sau care a fost un bun pictor in ulei. Mary Kenion are un stil de munca relativ usor.

Farfurii din scoici, pictate si decorate cu bijuterii

Tanara decupeaza o imagine pe care o pune apoi pe scoica. Traseaza conturul si apoi trece la munca. Pe langa imaginea propriu zisa, Mary picteaza cu multa atentie si alte elemente. Dupa ce scoica ei e colorata si uscata, fata o decoreaza cu cristale Swarovski sau alte pietricele.

Rezultatul final arata ca o capodopera de arta din secolul Victorian. Par a fi bogatii detinute de un aristocrat. Daca te pasioneaza lucrurile handmade, te invitam sa admiri imaginile din galeria foto de mai sus. Nu stii niciodata cand te apuci si tu de un hobby care iti poate aduce bani in plus.

Sursa: boredpanda.com

Publicat: 15 ian. 2019, 17:20 Autor: Echipa Ciao.ro Beauty & Style
Pe aceeași temă
×