Un fotbalist a lovit o femeie insarcinata, apoi a vrut sa mituiasca politistii

Publicat: 15 ian. 2019, 15:55 Autor: Simona News 3

Jucatorul in varsta de 22 de ani a comis o fapta groaznica, lovind o femeie insarcinata care mergea spre spital pentru a naste.

Alan Franco, jucator pentru Independiente, a comis accidentul de masina atunci cand se intoarcea de la o petrecere si a nimerit in masina unei femei insarcinate.

Femeia se grabea spre spital pentru a naste, avand dureri mari, insa la volan masinii in care se afla ea era partenerul ei de viata, Ivan Luna. In prezent femeia este internata in spital, avand o coasta rupta, si din fericire nu a pierdut sarcina.

Accidentul s-a petrecut in Buenos Aires si a fost surprins de camerele de surpaveghere, fiind proba de baza pentru autoritati, unde se vede cum Jeep-ul condus de fotbalist loveste Chevroletul Corsa in care se afla femeia insarcinata.

Un fotbalist a lovit o femeie insarcinata

Un fotbalist a lovit o femeie insarcinata

Se pare ca Franco a vrut sa dea mita politistilor dupa ce a ranit-o pe Camila Carrera, vrand sa fie lasat sa plece, motiv pentru care acesta a ajuns in arest.

Mai mult, politistii au gasit alcool in masina fotbalistul, mai precis o lada de bere. Tanarul era la inceputul carierei, debutnd in septembrie 2018 la nationala Argentinei.

Un martor a vazut cum cateva cutii de bere au cazut din masina iemdiat dupa accident. Mama victimei este foarte suparata si vrea ca totul sa se termine cat mai repede: „Franco s-a purtat ca un prost, iar oamenii au vrut sa-l liniseze. Am chemat politia pentru ca totul sa se termine”, a spus aceasta potrivit sport.ro.

Fotablistul urmeaza sa fie sanctionat de club pentru fapta comisa, potrivit comunicatului de presa publicat de Independiente.

Publicat: 15 ian. 2019, 15:55 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă