Vedeta, data afara din casa la 4 luni dupa ce a nascut. Ce i-a facut iubitul ei, inainte de Revelion

Publicat: 15 ian. 2019, 18:17 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Josie Gibson, in varsta de 33 de ani, traieste o reala drama dupa ce iubitul a dat-o afara din casa, alaturi de bebelusul lor de 4 luni.

Vedeta, data afara din casa la 4 luni dupa ce a nascut. In luna septembrie 2018, Josie Gibson a nascut un baietel frumos si sanatos. A ales sa ii puna numele Reggie-James, dar nici prin cap nu ii trecea ca nu se va bucura de familia ei. Vedeta a fost data afara din casa inainte de Revelion.

Josie Gibson s-a despartit acum de Terry, iubitul ei. Ruptura vine la aproape 5 luni de cand cei doi au devenit parinti. Vedeta din Anglia si-a petrecut Revelionul intr-o camera de hotel, alaturi de fiul ei, informeaza Dailymail.co.uk.

Vedeta, data afara din casa la 4 luni dupa ce a nascut

Vedeta, data afara din casa la 4 luni dupa ce a nascut (4)Femeia sustine ca de vina ar fi boala lui Terry. Barbatul sufera de OCD. Asa s-a trezit cu bagajele facute si data afara din casa lui, pe care cei doi o imparteau. Josie Gibson s-a chinuit sa tina relatia secreta, dar acum a dat cartile pe fata.

Vedeta, data afara din casa la 4 luni dupa ce a nascut (4)Vedeta sustine ca iubitul ei nici nu i-a luat cadou de Craciun. Terry i-a reparat o oglinda de la masina si i-a spus ca ala e cadoul ei. Fosta vedeta din TOWIE e devastata si nu stie ce sa faca.

Vedeta, data afara din casa la 4 luni dupa ce a nascut (4)Relatia cu Terry a durat un an. Josie sustine ca lucrurile s-au agravat dupa nastere. Si totul din cauza lipsei somnului si problemelor pe care fiul lor le-a avut. Din fericire, acum este in afara oricarui pericol.

Publicat: 15 ian. 2019, 18:17 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă