Cum se purta Michael Jackson ca tată. De ce copiii nu serbau Crăciunul și zilele de naștere

Publicat: 02 Jun. 2020, 08:27 Vedete

Un fost medic, prieten apropiat al lui Michael Jackson, a oferit un interviu jurnaliștilor de la Daily Star Online, în care povestește ce fel de tată era celebrul artist și cum se purta cu copiii lui.

Neil Ratner, în cartea lansată destul de recent, ”The Rock Doc”, scrie despre cât de strict era Michael Jackson și de ce era așa în fața copiilor săi. Toată lumea știe că artistul a avut cu prima soție, Debbie Row, trei copii – Michael Jr (22 ani), Paris (21 ani) și Prince (17 ani). Cei doi au fost căsătoriți din 1996 până în 1999.

Potrivit Okmagazine.ro, prietenul apropiat a dezvăluit că l-a văzut cum a interacționat cu pruncii.

“Am avut norocul să fiu prezent atunci când au venit pe lume copiii lui Michael şi încă câţiva ani după aceea. Cu siguranţă că l-am văzut interecţionând cu copiii lui!”, a declarat fostul medic al superstarului.

Michael Jackson, din cauza religiei pe care o avea, nu își lăsa copiii să serbeze Crăciunul și nici zilele de naștere.

“Michael era membru al sectei Martorii lui Jehova şi, drept urmare, nu sărbătorea nicio zi de naştere a celor mici, nicio sărbătoare. Pe la sfârşitul anilor ’80, a ieşit din sectă, însă a păstrat mai departe obiceiurile care făceau deja parte din el. Dar am stat de vorbă cu el despre asta. I-am spus că avea deja copii atunci şi că poate era timpul să le serbeze aniversările şi, mai ales, Crăciunul…”, a continuat el.

Michael Jackson, un tată minunat pentru copiii săi

“De Crăciun, ne-a invitat pe mine şi pe soţia mea la cină şi nu mi-a venit să cred ce mi-a fost dat să văd! Un décor de Crăciun ca-n filme şi mai multe nu! Bradul, trenuleţul, păpuşile din jurul nostru, copiii care alergau de colo, colo fericiţi!… Era incredibil cât de bine arăta primul Crăciun al copiilor! L-am văzut împreună cu copiii. Era un tată minunat, dar cam strict. Era tot timpul atent ca aceştia să spună şi , să arate bine la orice oră din zi, ce mai, şi-a luat foarte în serios rolul de părinte”, a mai spus bărbatul.

”Ce să spun?! Cred că a primit, la un moment dat, un sfat prost… Totuşi tot ceea ce a încercat să facă a fost să protejeze copiii. Vă asigur că nu era nimic sinistru în toată chestia asta! Gândiţi-vă puţin la copilăria lui, la ceea ce a avut el de trăit ca copil celebru. Vă daţi seama că nu şi-a dorit ca copiii lui să aibă aceleaşi experienţe ca el! Am încercat să-l conving că măştile nu sunt o idee atât de grozavă, dar n-am reuşit. Îi intrase chestia asta în cap şi nimeni n-a mai putut să i-o scoată”, a mai spus medicul.

Publicat: 02 Jun. 2020, 08:27 Vedete
Pe aceeași temă