Detalii socante despre autopsia lui Michael Jackson, dezvaluite la 10 ani de la moartea ‘regelui pop’

Publicat: 28 Aug. 2019, 08:15 Vedete

Pe 25 iunie, in acest an, s-au implinit 10 ani de la moartea starului american. Trupul neinsufletit al regelui pop a fost gasit la doar cateva ore de la deces, de catre politisti.

De curand au iesit la iveala cateva detalii socante despre autopsia lui Michael Jackson. Noaptea tragica in care artistul s-a stins a adus cu sine foarte multe semne de intrebare. Chiar si autoritatile au avut anumite curiozitati, pe care au trebuit sa le puna cap la cap.

Vestea ca Michael Jackson s-a stins a paralizat intreaga planeta, in luna iunie din 2009. Detalii despre autopsia vedetei nu au fost dezvaluite pe atunci chiar in primele momente. Astfel ca, atat fanii, cat si cei care l-au cunoscut pe super-star s-au intrebat ce i-a adus sfarsitul, cateva luni.

Autopsia lui Michael Jackson

Detalii socante despre autopsia lui Michael Jackson

La un deceniu de cand a murit, inca ies la iveala detalii socante despre autopsia regelui pop. Intr-un nou film documentar ce se numeste „Killing Michael Jackson”, au fost dezvaluite lucruri nestiute legate de trupul neinsufletit al artistului cu un renume mondial.

Detectivul Scott Smith, de la Politia din Los Angeles, a povestit ca Michael Jackson era, in realitate, chel. Intr-un interviu din timpul documentarului, Smith asigura ca „De cate ori iesea in public Michael purta o peruca”.

„Cand i-am examinat capul, am vazut ca in crestet era chel si ca nu avea par nici pe parti”, a mai adaugat detectivul care s-a ocupat de caz. Michael Jackson nu este tatal lui Prince si Paris!

Acesta nu este singurul detalii care a iesit la iveala. In afara de faptul ca nu mai avea par, corpul lui Michael mai era acoperit de cicatrici. Dar si de semnele vizibile lasate de numeroasele sale interventii chirurgicale.

Spre exemplu, in spatele urechilor, in zona nasului, la baza gatului, pe brate, dar si la incheieturile mainilor, starul pop avea foarte multe cicatrici. Artistul a ramas fara par din pricina arsurilor grave, pe care le-a suferit intr-un accident pe platoul de filmare, in anul 1984.

Pe atunci, el filma o reclama si parul i-a luat foc. Autopsia a mai scos la iveala ca Michael avea un tatuaj care ii acoperea cu negru partea de craniu ce era lipsita de par.

sursa: mirror.co.uk

Publicat: 28 Aug. 2019, 08:15 Vedete
Pe aceeași temă