Informaţii şocante din autopsia lui Michael Jackson. Cum arăta artistul înainte să moară

Publicat: 23 Feb. 2020, 10:00 Vedete

Deşi când apărea pe scenă în faţa admiratorilor săi, Michael Jackson era capabil să execute mişcări complicate fără prea mare efort, în momentul morţii, corpul său abia mai cântărea 50 de kilograme şi era foarte afectat de intervenţii chirurgicale.

Moartea sa, la data de 25 iunie 2009 a șocat întreaga planetă. Celebrul artist a murit în urma unui stop cardiac, la vârsta de 50 de ani.

Potrivit ultimelor informaţii care au apărut în presă Michael Jackson nu avea în stomac în momentul decesului decât medicamente parţial dizolvate, transmite Mirror.

Trupul lui Michael Jackson era slăbit, pe șoldurile, încheieturile și umerii artistului erau doar urme de injecții.

„Era doar piele şi os, părul îi căzuse şi nu mânca mai nimic, în afara pastilelor, atunci când a murit”, a povestit un apropiat ai cântăreţului.

Mai mult decât atât, buzele lui erau tatuate cu roz iar sprâncenele, cu negru, în timp ce partea superioară a frunţii era colorată pentru a masca marginea perucii.

Vedeta avea vânătăi suspecte pe genunchi şi pe gambe şi prezenta tăieturi pe spate, urme ale unei căderi recente. Corpul avea zone de piele mai deschise şi altele mai închise la culoare, lucru care confirmă o afecţiune de pigmentare, vitiligo.

Michael Jackson purta perucă

Părul său ondulat, până la umeri, cu care apărea în public nu era decât o perucă. Ce nu ştiau mulţi despre Michael Jackson este că, în 1984, în timp ce filma o reclamă, părul său a fost afectat de un incendiu. De atunci, artistul ar fi început să poarte peruci.

Publicat: 23 Feb. 2020, 10:00 Vedete
Pe aceeași temă