Abia acum s-a aflat adevărul! Detaliul cutremurător descoperit la autopsia lui Michael Jackson

Publicat: 09 Dec. 2019, 11:18 Vedete

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009. Moartea artistului a fost dezbătută foarte mulţi ani, mai ales că marele star pop al planetei a murit fulgerător.. Fanii acestuia au început să pună multe întrebări, motiv pentru care detalii din autopsia „Regelui Muzicii Pop” continuă să iasă la suprafață până și în zilele noastre.

Potrivit detectivului Scott Smith, de la Poliția din Los Angeles, medicii legiști au descoperit faptul că Michael era complet chel, în momentul în care au efectual autopsia. Potrivit ofițerului, nu avea păr nici în creștet, nici pe părți. Avea, în schimb, un tatuaj negru, pe care și-l făcuse în cap pentru a acoperi lipsa de păr. Drept urmare, de fiecare dată când ieșea din casă, starul pop purta perucă.

Ce s-a întâmplat cu podoaba capilară a artistului

Se pare că motivul pentru care artistul nu mai avea păr a fost o reclamă la o băutură răcoritoare. În 1984, când se afla pe platourile de filmare, a avut loc un incident care i-a lăsat arsuri grave pe corp.

Pe corpul lui Michael Jackson a mai fost descoperită și alopecie, dar și alte detalii tulburătoare. Artistul avea corpul acoperit de numeroase semne ale intervențiilor chirurgicale pe care și le-a făcut de-a lungul timpului, la nas, la gât, în spatele urechilor, pe brațe, la încheieturi, dar nu numai.

Cauzele morţii

Michael Jackson a murit în urma unei intoxicaţii grave cu un anestezic pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray. Decesul a survenit în perioada în care artistul american se afla la Los Angeles şi efectua repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat „This Is It Tour”, care ar fi trebuit să debuteze în iulie 2009 la Londra.

Medicul personal al cântăreţului, Conrad Murray, a fost găsit vinovat de omucidere involuntară şi a fost condamnat la patru ani de închisoare. El a fost eliberat în octombrie 2013, după ce a petrecut aproape doi ani în închisoare.

Michael Jackson numea anestezicul „laptele” lui. Este o substanță albă, uleioasă, care este injectată în venă. Acționează în 40 de secunde, dar își și pierde efectele relativ repede. Pacienții se trezesc fără dureri de cap și nu suferă de greață, nu își amintesc prea multe, motiv pentru care este supranumit „laptele amneziei”.

Publicat: 09 Dec. 2019, 11:18 Vedete
Pe aceeași temă