Prima fotografie cu fetita Gabrielei Cristea. Cate nume va avea Iris

Publicat: 18 mart. 2019, 14:12 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Duminica, 17 martie 2019, in jurul orei 11.40, prezentatoarea Antena Stars a nascut al doilea copil al cuplului. Totul a decurs normal, din fericire.

La scurt timp dupa ce a venit pe lume, parintii s-au laudat cu fiica lor. Acestia au publicat prima fotografie cu fetita Gabrielei Cristea, pe Facebook. Tavi Clonda a fost cel care, weekendul trecut, s-a ocupat de comunicarea familiei cu presa si fanii de pe Facebook.

Pe rand, Gabriela Cristea si Tavi Clonda s-au pozat cu fiica lor. Micuta Iris va avea trei nume, nu doar unul. Prezentatoarea Antena Stars a marturisit, inainte de cezariana, ca are emotii. Acestea au fost de natura pozitiva, caci urma sa isi tina a doua fiica in brate, si de natura negativa, in urma stopului cardio-respirator suferit de Andreea Balan.

„Normal că avem emoţii. Am dormit şi nu prea. Suntem ok şi suntem pregătiţi. Tavi e mai bine decât mine, e mai puternic. Ne-am trezit de pe la 6 şi sperăm că totul o să decurgă bine. Totul a mers aproape perfect până acum şi nu cred că o să fie o problemă.”, a declarat Gabriela Cristea pentru Antena Stars, înainte să intre în sala de operații.

Prima fotografie cu fetita Gabrielei Cristea

La scurt timp dupa ce a devenit mama, pe internet a aparut prima fotografie cu fetita Gabrielei Cristea.

„Am 37 de săptămâni, la 38 de săptămâni ești la termen. Mie mi-a calculat să nasc la 37 de săptămâni, cam pe 15 martie. Teoretic eu tot mai negociez cu medicul meu ginecolog, să mai amânăm. Există riscul de ruptură de uter, care e o chestie nasoală și de ce să riști niște lucruri aiurea. Nu am voie să nasc natural, nici dacă aș fi vrut.

Nu mă lasă nici soțul, cică de ce să mă chinui în halul ăla, cu naștere naturală. Șefii noștri abia așteaptă să treacă perioada asta, a gravidelor. Eu mă opresc la 2. Are 3 nume copilul, ne-am gândit la el, dar îl vom spune de-abia după ce se naște. Numele nu sunt 100% românești, dar sunt nume de circulație internațională”, a dezvăluit Gabriela la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1.

Gabi Cristea, prima declaratie despre Iris

„De azi, primavara pentru noi inseamna Iris! ????? Multumim echipei Sanador pentru grija pe care o purtati mamicilor si bebelusilor! Totul a decurs perfect atat pentru mine cat si pentru bebe Iris! O primavara insorita tuturor si multumim pentru toate mesajele si gandurile bune! ?☀️ Tavi Clonda#bebeiris #victorienii”, a scris Gabi Cristea pe Facebook, dupa ce a incarcat prima fotografie cu fiica ei.

Tavi Clonda, prima declaratie despre Iris

„Iris a adus primavara in sufletele noastre,dar si caldura si mult soare afara!??????✌? Sa aveti o saptamana frumoasa!  #theairisselena #zeitairis?Gabriela Cristea #victorienii”, a scris Tavi Clonda pe Facebook.

Cand va fi externata Gabi Cristea

„Sunt foarte fericit. Gabriela a venit cu ideea numelui şi ne-a plăcut foarte mult. Fetiţa este foarte bine, a păpat. Gabriela trebuie să înceapă mobilizarea după operaţie. Este bine. Am depăşit episodul Andreei Bălan, am înţeles că este un caz unic. Am avut emoţii diferite faţă de la Victoria. Totul este bine, suntem fericiţi.

Cred că marţi sau miercuri va fi externată. A fost şi Victoria la spital, o să vină şi azi, vrem să facem cunoştinţă. Nu a băgat-o în seamă pe Iris şi pe drum jumătate de drum îi spunea numele, chiar dacă nimeni nu mă crede”, a spus Tavi Clonda la Antena Stars.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au devenit părinți pentru a doua oară. Cei doi mai au o fetiță, pe Bella Victoria Margot, care a venit pe lume pe 23 septembrie 2017.

Publicat: 18 mart. 2019, 14:12 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă