Asia Express. Ana Morodan, criza de nervi din cauza lui Valentin Butnaru. Ce s-a intamplat VIDEO

Publicat: 18 mart. 2019, 13:24 Autor: D. C. News 3

In editia Asia Express de pe 17 martie, concurentii au avut parte de o surpriza in India. Prezentatorul Observatorului de la Antena 1 a aparut!

Asia Express. Ana Morodan, criza de nervi din cauza lui Valentin Butnaru. Prezentatorul Observatorului de la ora 12-14 a aparut la patru ace, in India. Concurentii au fost socati, iar unii chiar s-au enervat. Ana Morodan a facut o criza de nervi din cauza lui Valentin Butnaru.

Cu ce scop la Asia Express? Valentin Butnaru le-a pus intrebari concurentilor. A facut un mic quiz pentru a afla cat de bine se cunosc intre ei. Apoi le-a pus tuturor o intrebare despre Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii concurs Asia Express.

Asia Express. Ana Morodan, criza de nervi


In concurs, prezentatorul stirilor a mers cu echipa formata din CRBL si Oase. Au parcurs cativa km impreuna, intr-un camion. „E prima mea experienţă de genul acesta”, a spus Valentin Butnaru. CRBL și-a numit noua „echipă” „două muște și un fluture”.

Apoi Valentin Butnaru a fost pasat echipei Ana Modoran si Telespan. „Nu mă așteptam la asta”, a spus Valentin Butnaru, dezamăgit de hotărârea lui CRBL și Oase. „L-am fi păstrat, dar, totuși, următoarea cursă e pentru imunitate”, a explicat CRBL.

Valentin Butnaru la Asia Express


Asta a fost motivul pentru care Ana Morodan a facut o criza de nervi la Asia Express. Credea ca ii va fi mai greu in 3, dar si-a dat seama ca, de fapt, Valentin Butnaru a fost un talisman pentru echipa ei.

„Vali a fost extrem de încântat și excitat de această activitate. Noi am fost teribil de dezamăgiți că trebuie din nou să ne căutăm din nou cazare. El era nevorbit de ceva timp”, a spus Ana Morodan la Asia Express.

Publicat: 18 mart. 2019, 13:24 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă
×