Zina Dumitrescu, incinerata de fiul ei impotriva dorintei sale. Mama Modei isi dorea sa fie ingropata

Publicat: 29 Mar. 2019, 16:04 News 3

Pe 28 martie 2019, Zina Dumitrescu a murit la onorabila varsta de 82 de ani. Mama Modei si-a dat ultima suflare in somn, in camera ei de azil.

Cu toate ca isi dorea sa fie ingropata crestineste, Zina Dumitrescu va fi incinerata. Este decizia unicului sau fiu, Catalin, care si-a lasat mama in azil in ultimii 7-8 ani. Prietenii Mamei Modei din Romania sunt disperati deoarece fiul ei a luat trupul. Cum a murit Zina Dumitrescu – click!

Conform spynews.ro, de dimineata, timp de 4-5 ore, nimeni nu gasea trupul Zinei Dumitrescu. Ulterior, s-a aflat ca fiul ei, Catalin, l-a scos din azil cu ajutorul unei firme de pompe funebre. Apoi, conform Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania, s-a aflat ca trupul va fi incinerat.

Zina Dumitrescu incinerata de fiul ei pe 29 martie

Conform sursei citate, Catalin a depus deja o cerere de incinerare la IML pe numele Zinei Dumitrescu. Ceremonia ar urma sa aiba loc azi, la ora 17.00. Prietenii Zinei sunt disperati deoarece nu vor apuca sa isi ia adio de la ea. Si nici sa o conduca pe ultimul drum!

”E incredibil ce se întâmplă. La IML s-a înregistrat o cerere pe numele Zinei pentru incinerare. Din câte am înțeles, fiul ei vrea să o incinereze astăzi (vineri, n.r.). Este șocant ce vrea să facă acest om. Zina nu și-a dorit acest lucru, ea nu și-a exprimat dorința de a fi incinerată”, a declarat o persoană care a fost foarte apropiată de Zina Dumitrescu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Ion Cassian vrea sa o ingroape pe Zina Dumitrescu

In ultimii ani, patronul azilului din Ghermanesti s-a imprieteni cu Mama Modei. Acesta sustine ca Zina Dumitrescu are loc de veci la cimitirul Bellu. Initial, acesta a marturisit ieri ca inmormantarea urma sa aiba loc in weekend, la Bellu.

Dar fiul ei, Catalin Negreanu, i-a luat azi trupul Zinei Dumitrescu din azi. A fost ajutat de o firma de pompe funebre. Apoi a depus cererea de incinerare pentru aceeasi zi, 29 martie 2019. Se pare ca, pe langa faptul ca a parasit-o in azi, Catalin nu vrea sa ii ofere mamei sale inmormantarea crestineasca pe care si-o dorea. Dumnezeu sa il ierte si sa o odihneasca in pace pe mama Zina!

Publicat: 29 Mar. 2019, 16:04 News 3
Pe aceeași temă