Logodnicul lui Brigitte il calca in picioare pe Pastrama! „El a incercat cu toata lumea din FERMA! Mai lipsea cu vaca!”

Publicat: 29 Mar. 2019, 12:46 Vedete

Cornel a fost foarte sincer si a declarat ca nu mai exista nicio sansa sa se impace cu Brigitte dupa ce ea a facut sex in FERMA cu Pastrama.

Logodnicul lui Brigitte despre Pastrama! Cornel Oana a fost invitat la Maruta in emisiune alaturi de logodnica lui Pastrama si au vorbit amandoi din postura de inselati. Dupa ce imaginile cu Brigitte si Pastrama au facut inconjurul internetului si toata lumea vorbeste despre ei doi se pare ca acum a venit si randul iubitilor lor sa aiba ceva de spus, iar cuvintele nu sunt deloc magulitoare la adresa lor.

Desi Pastrama si Brigitte au o relatie fericita in FERMA se pare ca in afara concursului lucrurile sunt date peste cap.  Cornel a plecat de acasa de la Brigitte unde locuia si a ales sa se mute imediat dupa primele zile in care au aparut imaginile cu ea si Pastrama in tandreturi. Fara sa jigneasca si fara sa lase sa se vada cat este de afectat, el i-a urat lui Brigitte sa fie fericita.

„Eu am terminat relatia cu ea de saptamana trecuta de cand a aparut primul episod cu ea care m-a deranjat. De atunci eu nu ma mai uit la FERMA si m-am mutat de la ea. Noi am avut o cearta inainte de FERMA si fiecare a inteles-o cum a vrut. Ea s-a considerat singura, eu m-am considerat cu ea in continuare, lasandu-ma cu tot. Daca ea este fericita cu Florin Pastrama si vrea sa aiba o relatie cu el, le doresc casa de piatra. Nu, n-am crezut vreodata ca ar putea sa aiba o relatie cu el, putea cu oricine de acolo, dar cu el, nu”, a declarat el.

Continuarea articolului »

Publicat: 29 Mar. 2019, 12:46 Vedete
Pe aceeași temă