Ferma 2019. Duel Kamara si Remus Boroiu: Catalin Morosanu s-a enervat. ”Joaca teatru si ma enerveaza” VIDEO

Publicat: 29 Mar. 2019, 12:12 Vedete

In editia Ferma 2019 de pe 28 martie 2019, cantaretul s-a infruntat in duel cu instructorul de fitness din competitie. Cei doi l-au enervat pe Morosanu.

Ferma 2019. Duel Kamara si Remus Boroiu: Catalin Morosanu s-a enervat. Lupta dintre Kamara, in varsta de 43 de ani, si Remus Boroiu, de 31 de ani, a fost crancena. Greul a fost de partea instructorului de fitness care a participat la duel ranit. Din pacate, Catalin Morosanu a fost dezamagit de cei doi.

Cu toate ca duelul Kamara si Remus Boroiu a fost crancen, Catalin Morosanu a fost dezamagit. Acesta sustine ca cei doi concurenti au exagerat si au jucat teatru. Duelul dintre Kamara si Remus Boroiu a fost soldat cu eliminarea instructorului de fitness din Ferma 2019.

Ferma 2019. Duel Kamara si Remus Boroiu


Initial, Kamara nu a vrut sa il cheme la duel pe Remus Boroiu. Acesta avea piciorul in gips si nu era corect. Dar cantaretul s-a razgandit, spre surprinderea tuturor. Asa a reusit sa il elimine pe Remus din Ferma 2019.

  • „Cred că motivaţia de a lupta pentru băiatul meu îmi dă o putere fantastică. Pe terenul de fotbal mi se spune gladiatorul. Am jucat şi cu capul spart şi cu maxilarul fisurat şi n-am simţit durerea până la final“, a declarat Kamara la finalul duelului.
  • „Mă dor genunchii atât de tare încât nu am cuvinte să exprim. Nu mai faceţi niciun compromis, rămâneţi împreună până la final“, le-a transmis el celor mai buni prieteni din fermă, Diana Belbiţă şi Marius Crăciun.

Catalin Morosanu, enervat de duelul Kamara si Remus

  • „Joacă teatru şi mă enervează, nu-mi place. Remus a început să plângă pe acolo că s-a lovit iar la picior. Unde mai e onoarea de bărbat? E chestie de masculinitate. Pentru ceea ce a făcut nu pot să-l respect. Plus că s-a jucat mult teatru. El plângea pe acolo, Kamara mai avea puţin şi murea şi el. Bă fraţilor, m-am dus la Teatrul Bulandra? Trebuia să stea cineva la intrare şi să vândă bilete atunci. Nu-mi plac lucrurile astea forţate…“, a marturisit Catalin Morosanu la Ferma 2019.
  • „Nu s-a rănit aşa tare cât spune el. A fost o strategie a lui să fie protejat, a stat trei săptămâni în casă, nu a făcut nimic. Nu mai poţi, te duci acasă, tu ce vrei? Să ajungi în finală şi să câştigi cu piciorul rupt?“, a adaugat si Florin Pastrama.
Publicat: 29 Mar. 2019, 12:12 Vedete
Pe aceeași temă