Daniel Ghita il provoaca la lupta pe Catalin Morosanu: ‘Lupţi cu mine sau te retragi’

Publicat: 23 Mar. 2019, 17:57 News 3

Daniel Ghiţă nu-l slăbeşte vreun moment pe Cătălin Moroşanu. Îl atacă de fiecare dată şi îl acuză că participă la emisiuni care nu au legătură cu sportul.

Daniel Ghita il provoaca la lupta pe Catalin Morosanu. În ultima sa intervenţie, ”Samuraiul” face o comparaţie între Moroşanu şi cei mai mari sportivi ai lumii, Simona Halep, Rafael Nadal şi Roger Federer. Ghiţă spune că, spre deosebire de luptărorul român, cei trei nu se îngrâmădesc să apară în astfel de ipostaze, deşi sunt foarte curtaţi de televiziuni.

„Eu aş vrea să închei cu Moroşanu, pentru că, în primul rând, nu poate să lupte şi nu poate să se compare cu nivelul la care am ajuns eu. Pentru că, până la urmă, suntem două caractere diferite.

El se chiloţăreşte pe la televizor, face tot felul de emisiuni şi aş vrea să fac aici o paranteză: nu l-am văzut pe Federer că face aşa ceva, nu am văzut-o pe Simona Halep că se duce la asemenea emisiuni. Nu s-a dat numărul unu şi după aia s-a dus la asemenea emisiuni.

Nu l-am văzut pe Messi să se ducă la asemenea emisiuni, nu l-am văzut pe Federer, pe Nadal. El duce sportul în derizoriu”, a declarat sportivul pentru DigiSport.

Daniel Ghita il provoaca la lupta pe Catalin Morosanu

Ghiţă s-a folosit de apariţie să îl provoace din nou pe Cătălin Moroşanu. În acuză că trage de timp, refuză să răspundă provocării şi îi transmite un mesaj clar: ori acceptă, ori se retrage. Claudiu Morosan, fratele lui Catalin Morosanu, a fost retinut de DIICOT. Acuzatiile sunt GRAVE

”Păi cum să vorbeşti de un om care duce sportul în derizoriu, cum să vorbeşti de un om care se dă numărul unu şi, când e pus în faţa faptului împlinit, bărbăteşte: lupţi cu mine sau te retragi… După aia te victimizeze pe la televizor. După aia se duce la emisiunile alea. Nu am nimic cu emisiunile… Păi de ce le faci? Le faci pe bani. Păi atunci să se lase de sport.

Eu am renunţat, de exemplu, la SPP, un serviciu unde aveam viitor, pentru sport. Adică eu am renunţat la ceva sigur pentru ceva care nu era sigur. Puteam să mă accidentez şi să nu mai pot să fac performanţă. Ia uite, sportivi de valoare, cum sunt Simona Halep, Messi, Federer, Cristiano Ronaldo nu se duc la emisiuni din astea. De ce?

Catalin Morosanu participa la Ferma 2019

Eu vorbesc de alte nume, care nu au nevoie să se ducă, pe bani, să se denigreze ca persoană, ca şi caracter, să ducă în derizoriu şi personalitatea lor, ca oameni. Eu am şi discutat cu promotorul, nu cred că o să lupte cu mine, îi e frică, găseşte tot felul de motive. Eu vreau să lupt şi cu el, şi cu Benny, şi cu Raul Cătinaş, un an doi, cât mai stau, şi cu cei străini, cu oricine.

De exemplu, obiectivul meu nu e ăsta, ci e să lupt cu Rico sau cu Badr Hari la sfârşitul anului, unde să vadă lumea un sport adevărat. Cum ar fi să joci în Liga Campionilor şi vezi două echipe de nu ştii care să câştige, vezi mingea dintr-o parte în alta şi savurezi fotbal”, a încheiat Ghiţă. Catalin Morosanu, scandal monstru cu Cream la Ferma! S-a lasat cu jigniri crunte: „Celelalte doua, una iti spala chilotii alta te scarpina la c%#*e!”

Daniel Ghita il provoaca la lupta pe Catalin Morosanu. În ideea în care Moroşanu va accepta propunerea, Ghiţă se antrenează într-un nou meci, împotriva lui Petr Vondraceck. Gala este programată pe 29 martie, la Sala Polivalentă, informeaza mediafax.ro. 

„Chilotarul din Carpați iese la “ bătaie “!? Hai, băiete, poate bati niște covoare? Cineva a început sa delireze ? Îti este frică că nu faci rating?! Hai, sa mai spui ceva de Ghita, ca sa se mai uite lumea la emisiune. 

Chilotareala pe bani la TV! Asta dovedește ca pe tine scrie un pret! Ești de vânzare, din păcate, vede întreaga lume, ce faci tu pentru bani. Uitasem, îmi spun fanii ca ți-ai arătat “chiloțeii” de leopard la TV. Eu, zic sa îți iei din aia cu iepurași pe ei. Iepuraș, fricos, fără cohones. 

Mai lăsați-ne cu PR ul asta ieftin. Nu ne mai insultati inteligenta. Rog, fanii care se uita la emisiune sa îmi trimită filmele penibile, sa discutam public, de “tinerelul” asta născut in 84!”, a scris Daniel Ghita pe Facebook.

Publicat: 23 Mar. 2019, 17:57 News 3
Pe aceeași temă