Rochie de mireasa de 10.000 de euro. Cantareste 10 kg si e superba!

Publicat: 23 Mar. 2019, 15:27 News 3

Ediția de primăvară a târgului ”Nuntă la Palat” se desfășoară în perioada 22-24 martie la Muzeul de Artă, fostul Palat Banffy, din Cluj-Napoca.

Rochie de mireasa de 10.000 de euro la targul de la Cluj. La târg sunt prezenți peste 40 de expozanți. O rochie de mireasă unicat, care cântărește 10 kilograme și este brodată manual cu mii de perle și cristale, a fost expusă, la Cluj-Napoca, în premieră în România, la un târg de nunți, costul acesteia ridicându-se la 10.000 de euro.

Designerul Laura Maxim din Maramureș, creatoarea rochiei de mireasă unicat, a declarat că pentru realizarea acesteia a lucrat o echipă de patru-cinci persoane timp de patru luni, care au cusut de mână fiecare perlă și cristal.

Rochie de mireasa de 10.000 de euro la Cluj

„Am expus pentru prima oară în România în cadrul târgului Nuntă la Palat o rochie de mireasă unicat, în stil libanez, care cântăreşte în jur de 10 kilograme și este brodată cu mii de perle şi cristale, toate cusute manual.

Fiecare perluță și cristale de diferite mărimi au fost cusute de către o echipă de patru – cinci persoane timp de patru luni. Ar fi o apariție spectaculoasă pentru orice mireasă, rochia fiind atipică, în culorile auriu cu alb.

Rochia, care are și o trenă cu o lungime de doi metri dar și un voal, de asemenea brodat cu perle și cristale, costă 10.000 de euro și este realizată numai la comandă, după specificațiile viitoarei mirese”, a spus Maxim.

Sacou de mire din lana, unicat

De asemenea, tot în cadrul târgului ”Nuntă la Palat” este expus și un sacou de mire unicat din lână, cu broderie manuală și pietre semiprețioase cusute de mână, care costă 10.000 de lei. „Ținuta are și pantaloni negri, dar am pus accent pe sacou”, a afirmat Elena Popa, consilier vestimentar, pentru mediafax.ro.

Publicat: 23 Mar. 2019, 15:27 News 3
Pe aceeași temă