Cătălin Moroșanu vrea să devină tătic pentru a doua oară! ”Tu îmbătrânești, eu îmbătrânesc, acum e momentul”

Publicat: 08 iun. 2021, 09:05 Autor: Andreea Voicu Vedete

Luptătorul Cătălin Moroșanu a făcut un anunț îmbucurător, anunț la care multe persoane se așteptau! Fostul concurent de la ”Survivor România„ a anunțat faptul că își dorește să devină iar tătic!

În cadrul unui podcast, luptătorul Cătălin Moroșanu a făcut o serie de dezvăluiri despre viața privată, printre care și dorința de a face încă un copilaș, pentru a deveni tată a doua oară. El are o căsnicie de zece ani, alături de Georgiana, iar împreună au o fetiță extraordinară, în vârstă de zece ani. De asemenea, luptătorul are planuri de viitor: vrea să devină, din nou, tătic!

”I-am zis, bă femeie, hai să mai facem un copil, tu îmbătrânești, eu îmbătrânesc, acum e momentul, că după 40 de ani e mai greu să rămâi însărcinată. Natalia o să crească mare și o să zboare de la casa noastră ca o pasăre și o să vină celălalt mic care să ne țină bătrânețiile împreună. Mă gândesc să fiu tătic, m-ar ajuta să-mi îndeplinesc următoarele vise, copilul e foarte important într-o relație, chiar te schimbă și m-a schimbat foarte mult”, a spus Cătălin Moroșanu pe YouTube.

Pe de altă parte, Cătălin Moroșanu a mărturisit că trebuie în curând să se opereze de menisc: ”Acum că m-am boșorogit și mai trebuie să fac și o operație la menisc, o să fie destul de greu, trec pe partea de training, mă fac mentor. Vreau să fac exact cum și-a făcut Gheorghe Hagi academia lui de fotbal, vreau să fac și eu Academia Cătălin Moroșanu pe partea de fighting”, scrie spynews.

Care este cel mai mare regret al lui Cătălin Moroşanu

Luptătorul Cătălin Moroșanu are o vastă carieră în spate, dar de multe ori acest lucru îi acaparează foarte mult din timpul pe care ar trebui să îl petreacă cu familia sa, în special cu fetița lui. Devotamentul față de kickboxing este mare, drept dovadă sunt rezultatele excepționale pe care le-a avut de-a lungul anilor. Însă, așa cum mărturisește și el în cadrul unui interviu, cel mai mare regret al lui Cătălin Moroșanu este că nu a fost mai mult alături de cea mică.

„Cel mai mare regret al meu e că nu am reușit să stau lângă fetița mea și s-o văd cum crește. Vreau ca în următorul timp să reușesc să stau mai mult lângă ea, să stau și lângă soția mea. (…) Eu am război dur acasă, nu e de joacă. E foarte bine. Soțiile noastre sunt stâlpii noștri și câteodată este foarte bine să ascultăm de ele pentru că ele pot vedea altfel lucrurile. Noi vedem într-un fel, ele văd în alt fel și mereu femeia este stâlpul familiei”, a spus Cătălin Moroșanu într-o emisiune tv.

sursă foto: arhivă Ciao / Capturi video Youtube

Publicat: 08 iun. 2021, 09:05 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă