Cătălin Moroșanu, dezvăluiri despre emisiunea Survivor România. Ce nu s-a văzut la TV

Publicat: 04 Jun. 2021, 09:30 Vedete

Cătălin Moroșanu a fost unul dintre concurenţii care s-au luptat pentru marele premiu de la Survivor. Din nefericire, celebrul sportiv a părăsit competiţia din cauza unei accidentări, iar la câteva luni de la ieşirea din show, a făcut dezvăluiri nemaiştiute. Luptătorul a vorbit în cadrul unui interviu despre lucrurile care nu se văd la TV.

Cătălin Moroșanu a făcut parte din echipa Faimoșilor, iar atunci când a plecat a lăsat un gol imens în sufletul acestora, ba chiar şi adversarii au avut o părere de rău. Sportivul a reuşit să atragă simpatia tuturor prin felul său, dar mai ales prin faptul că este un luptător.

După o accidentare destul de gravă, sportivul a fost nevoit să se întoarcă în România, pentru ca starea sa de sănătate să nu se agraveze.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva, Cătălin Moroșanu a spus adevărul despre competiţia la care a participat, pentru că , spune acesta, multe lucruri nu se văd din faţa televizoarelor.

”Realitatea în camp este mult mai complexă decât se vede la televizor. Noi trăim acolo 24 de ore din 24 și oamenii nu înțeleg de ce reacționăm într un anumit fel, pentru că nu au cum să vadă ce se întâmplă acolo. Este imposibil să difuzezi la TV tot ce se întâmplă în cele 24 de ore ale unei zile. Dar noi am locuit acolo tot timpul, fără mâncare, fără condiții, trebuia să ne pregătim pentru joc, apoi ne nominalizam; trebuie să reziști, să fii puternic, e o luptă permanentă cu tine însuți, în primul rând”, a explicat sportivul.

Care este cel mai mare regret al lui Cătălin Moroşanu

Luptătorul Cătălin Moroșanu are o vastă carieră în spate, dar de multe ori acest lucru îi acaparează foarte mult din timpul pe care ar trebui să îl petreacă cu familia sa, în special cu fetița lui. Devotamentul față de kickboxing este mare, drept dovadă sunt rezultatele excepționale pe care le-a avut de-a lungul anilor. Însă, așa cum mărturisește și el în cadrul unui interviu, cel mai mare regret al lui Cătălin Moroșanu este că nu a fost mai mult alături de cea mică.

„Cel mai mare regret al meu e că nu am reușit să stau lângă fetița mea și s-o văd cum crește. Vreau ca în următorul timp să reușesc să stau mai mult lângă ea, să stau și lângă soția mea. (…) Eu am război dur acasă, nu e de joacă. E foarte bine. Soțiile noastre sunt stâlpii noștri și câteodată este foarte bine să ascultăm de ele pentru că ele pot vedea altfel lucrurile. Noi vedem într-un fel, ele văd în alt fel și mereu femeia este stâlpul familiei”, a spus Cătălin Moroșanu într-o emisiune tv, citează spynews.

Pe de altă parte, Cătălin Moroșanu vrea să își deschidă o academie pentru copii: ”Acum că m-am boșorogit și mai trebuie să fac și o operație la menisc, o să fie destul de greu, trec pe partea de training, mă fac mentor. Vreau să fac exact cum și-a făcut Gheorghe Hagi academia lui de fotbal, vreau să fac și eu Academia Cătălin Moroșanu pe partea de fighting”.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 04 Jun. 2021, 09:30 Vedete
Pe aceeași temă