Cătălin Moroşanu a vorbit despre căsnicia cu Georgiana. Ce se întâmplă între cei doi: „Acum suntem prieteni”

Publicat: 21 mai 2024, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cătălin Moroşanu a vorbit în cadrul unui interviu recent despre relaţia cu soţia lui, Georgiana. Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, iar de multe ori căsnicia lor a fost luată drept exemplu de tinerii la început de drum. Cu toate acestea, sportivul recunoaşte că nu e totul roz în mariajul lor.

Cătălin Moroșanu și Georgiana, de profesie medic stomatolog, se cunosc din adolescență. Au o relație de peste două decenii, sunt căsătoriți din 2012 și au 2 copii – Natalie, în vârstă de 13 ani, și Nicolas, în vârstă de 2 ani.

Ce spune sportul despre căsnicia lui

În cadrul unui interviu recent, Cătălin Moroşanu a dat detalii din căsnicia lui. Sportivul a recunoscut că în căsnicia lui nu e totul numai lapte și miere aşa cum probabil se vede din exterior.

„Mereu se întâmplă lucrurile astea într-o căsnicie, adică am fi ipocriți să spunem: mamă, numai lapte și miere. Nu există așa ceva! Dar faptul că am fost de mici, ea avea 16 ani, eu 17 ani, faptul că am crescut împreună, faptul că ne-am modificat comportamentele, faptul că ne-am acceptat așa cum am fost noi ne-a fost mai ușor să știm cine suntem.

Am crescut împreună, ne-am crescut unul pe altul. De exemplu, o femeie care are acum 30 și ceva de ani, e cam greu să mai accepte un bărbat lângă ea cum e el, că noi, bărbații, suntem mai copii. Îți dai seama o femeie independentă, are 34 de ani, are banii ei, mereu găsești câte un defect, că nu e perfect. La noi a fost altfel, am fost de mici, am crescut, ne-am modelat unul pe altul, au venit copiii, copiii au fost foarte importanți pentru că ne-au stabilizat relația. După asta, am învățat mereu din greșelile respective, după asta am făcut și compromisuri, Georgiana a acceptat viața mea că mereu am plecat la București și tot timpul în gale și meciuri și așa mai departe. Acum suntem prieteni, pentru că într-un cuplu trebuie să existe prietenie, ești prieten cu bărbatul, că stați împreună în același loc și mergeți în viață, că altfel nu merge povestea. Trebuie să discuți, să comunici foarte deschis, să bârfești, că bârfa este foarte importantă într-o relație de cuplu”, a declarat Cătălin Moroșanu pentru Cancan.

Care este cel mai mare regret al lui Cătălin Moroşanu

Luptătorul Cătălin Moroșanu are o vastă carieră în spate, dar de multe ori acest lucru îi acaparează foarte mult din timpul pe care ar trebui să îl petreacă cu familia sa, în special cu fetița lui. Devotamentul față de kickboxing este mare, drept dovadă sunt rezultatele excepționale pe care le-a avut de-a lungul anilor. Însă, așa cum mărturisește și el în cadrul unui interviu, cel mai mare regret al lui Cătălin Moroșanu este că nu a fost mai mult alături de cea mică.

„Cel mai mare regret al meu e că nu am reușit să stau lângă fetița mea și s-o văd cum crește. Vreau ca în următorul timp să reușesc să stau mai mult lângă ea, să stau și lângă soția mea. (…) Eu am război dur acasă, nu e de joacă. E foarte bine. Soțiile noastre sunt stâlpii noștri și câteodată este foarte bine să ascultăm de ele pentru că ele pot vedea altfel lucrurile. Noi vedem într-un fel, ele văd în alt fel și mereu femeia este stâlpul familiei”, a spus Cătălin Moroșanu într-o emisiune tv în urmă cu ceva timp.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 21 mai 2024, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×