Ce planuri de viitor are Cătălin Moroșanu. Nimeni nu se aştepta la acest lucru!

Publicat: 25 May. 2021, 12:55 Vedete

Cătălin Moroșanu a vorbit în cadrul unui interviu despre planurile sale de viitor. După ce a revenit din competiţia Survivor, celebrul sportiv a luat o hotărâre importantă în legătură cu viaţa sa.

Cătălin Moroșanu a fost invitat la emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV, acolo unde a vorbit despre planurile sale. Luptătorul va organiza gala Dynamite Fighting Show, pe 4 iunie, la București.

”Avem marea revanșă între Andrei Stoica și Pavel Voronin. Ei au un clinci foarte mare. Am un filing că acest meci se va încheia cu un KO. Nu știu care o să dea. Îl văd și pe Andrei destul de hotărât, l-am văzut într-o formă foarte bună. Pavel trebuie să-și ia revanșa, va veni hotărât în România să se răzbune”, a spus Cătălin Moroșanu despre unul dintre meciuri.

Mai mult decât atât, sportivul a mărturisit că își dorește să deschidă o academie pentru copiii care doresc să facă lupte: ”Acum că m-am boșorogit și mai trebuie să fac și o operație la menisc, o să fie destul de greu, trec pe partea de training, mă fac mentor. Vreau să fac exact cum și-a făcut Gheorghe Hagi academia lui de fotbal, vreau să fac și eu Academia Cătălin Moroșanu pe partea de fighting”.

Ce job a avut Cătălin Moroșanu la 18 ani

Cătălin Moroșanu a povestit într-un interviu, înainte de a se aventura în competiția care îi testează limitele la maximum, cum era în perioada copilăriei și ce corecții îi erau aplicate.

“Copil râzgâiat, mereu când făceam năzbâtii, luam bătaie, că eram cel mai mare. Mai am un frate mai mic decât mine. Am fost un copil neascultător, până la vârsta de 14 ani. Am avut un caracter rebel și în adolescență. La 18 ani am și plecat de acasă să mă descurc singur, atunci m-am angajat ca agent de pază”, povestea Cătălin Moroșanu.

„De la mama moștenesc ambiția de a merge mai departe, iar de la tata inteligența, mai ales cea emoțională. Este un foarte bun cunoscător de oameni. Mă bucur că am rămas lângă ei, că nu am plecat ca alți români în țări străine”, continuă Cătălin Moroșanu.

Faimosului îi merge bine și pe plan financiar, nu doar familial. Cătălin Moroșanu și-a publicat declarația de avere înainte de alegerile locale. Faimosul a fost răsplătit cu 70.000 de euro în perioada 2019-2020 pentru aparițiile sale televizate. Totodată a încasat 53.000 de euro în ultimul an, 37.000 de euro doar din sport și 16.000 de euro de la televiziunile cu care are contract.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 25 May. 2021, 12:55 Vedete
Pe aceeași temă