EXCLUSIV| Ce job a avut Cătălin Moroșanu, Faimosul de la Survivor România, la 18 ani! “Am fost un copil neascultător…”

Publicat: 15 feb. 2021, 09:12 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cătălin Moroșanu, Faimosul de la “Survivor România” are o poveste de viață impresionantă și un parcurs presărat cu momente care l-au marcat de-a lungul timpului, sportivul reușind să aprecieze la maximum tot ceea ce viața i-a oferit.

Cătălin Moroșanu a povestit într-un interviu, înainte de a se aventura în competiția care îi testează limitele la maximum, cum era în perioada copilăriei și ce corecții îi erau aplicate.

“Copil râzgâiat, mereu când făceam năzbâtii, luam bătaie, că eram cel mai mare. Mai am un frate mai mic decât mine. Am fost un copil neascultător, până la vârsta de 14 ani. Am avut un caracter rebel și în adolescență. La 18 ani am și plecat de acasă să mă descurc singur, atunci m-am angajat ca agent de pază”, povestea Cătălin Moroșanu.

Caracterul frumos, ambițios și perseverent vine din  familie și e cultivat în timp, după cum declară Faimosul.

„De la mama moștenesc ambiția de a merge mai departe, iar de la tata inteligența, mai ales cea emoțională. Este un foarte bun cunoscător de oameni. Mă bucur că am rămas lângă ei, că nu am plecat ca alți români în țări străine”, continuă Cătălin Moroșanu.

Faimosului îi merge bine și pe plan financiar, nu doar familial. Cătălin Moroșanu și-a publicat declarația de avere înainte de alegerile locale. Faimosul a fost răsplătit cu 70.000 de euro în perioada 2019-2020 pentru aparițiile sale televizate. Totodată a încasat 53.000 de euro în ultimul an, 37.000 de euro doar din sport și 16.000 de euro de la televiziunile cu care are contract.

Cătălin Moroșanu are o familie fericită alături de soția sa, Georgiana, cu care este împreună de 19 ani.  Cei doi sunt parinții unei fetițe minunate. Pentru Cătălin Moroșanu și partenera sa de viață, data de 7 februarie are o semnificație specială. Mai exact în această zi cei doi s-au văzut pentru prima dată. Deși nu s-a aflat lângă partenera sa, fiind „detașat” in Republica Dominicană, celebrul sportiv i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Pe Cătălin Moroșanu îl puteți urmări în aventura vieții sale, la „Survivor România”, în reality-ul care îi testează la maximum limitele, difuzat de joi până duminică, la ora 20:00, la Kanal D.

 

 

 

 

Publicat: 15 feb. 2021, 09:12 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă