Cătălin Moroșanu, verdict dur din partea medicilor, după accidentarea de la Survivor: „Nu cred că o să mă mai lupt”

Publicat: 18 Jun. 2021, 15:27 Vedete

Cătălin Moroşanu s-a luptat alături de alţi concurenţi puternici pentru marele premiu de la Survivor. Din nefericire, celebrul sportiv a părăsit competiţia din cauza unei accidentări, iar la câteva luni de la ieşirea din show a primit un verdict dur din partea medicilor. Se pare că luptătorul nu va mai putea intra în ring.

Cătălin Moroșanu a făcut parte din echipa Faimoșilor şi a fost fără doar şi poate unul dintre cei mai puternici concurenţi din competiţie. Acest lucru s-a văzut în momentul în care acesta a părăsit competiţia pentru că a lăsat un gol imens în sufletul colegilo său, ba chiar şi a adversarilor.

După ce a revenit în ţară, în urma investigațiilor făcute de medicii români, Cătălin Moroșanu a aflat că problemele sale de sănătate sunt mult mai grave.

„Din ultimele analize se pare că recuperarea nu a decurs cum trebuie, meniscul este rupt, trebuie să mă operez. Nu cred că o să mă mai lupt. Eu cred că în viață primești niște semne și Dumnezeu mi-a arătat că am avut o carieră frumoasă, am realizat multe lucruri în sportul meu, dar ar trebui să mă îndrept spre mentoring, antrenoriat.

O să deschid o academie și o să încep alt drum. Totul în viață se întâmplă cu un anumit scop”, a declarat Cătălin Moroșanu pentru VIVA!

Cătălin Moroșanu, despre experienţa de la Survivor

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva, Cătălin Moroșanu a spus adevărul despre competiţia la care a participat, pentru că , spune acesta, multe lucruri nu se văd din faţa televizoarelor.

”Realitatea în camp este mult mai complexă decât se vede la televizor. Noi trăim acolo 24 de ore din 24 și oamenii nu înțeleg de ce reacționăm într un anumit fel, pentru că nu au cum să vadă ce se întâmplă acolo. Este imposibil să difuzezi la TV tot ce se întâmplă în cele 24 de ore ale unei zile. Dar noi am locuit acolo tot timpul, fără mâncare, fără condiții, trebuia să ne pregătim pentru joc, apoi ne nominalizam; trebuie să reziști, să fii puternic, e o luptă permanentă cu tine însuți, în primul rând”, a explicat sportivul.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 18 Jun. 2021, 15:27 Vedete
Pe aceeași temă