Cătălin Moroşanu, probleme în căsnicie? Celebrul sportiv a făcut primele declaratii: „Petrecem foarte puțin timp împreună”

Publicat: 25 Jun. 2021, 12:48 Vedete

Cătălin Moroşanu şi soţia lui Georgiana formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Celebrul sportiv a recunoscut că nu a fost totul roz în relaţia lor, ba chiar au avut multe momente tensionate, însă din fericire au reuşit să le depăşească cu bine.

Celebrul sportiv a vorbit în cadrul unui interviu despre problemele pe care le-a întâmpinat la începutul căsniciei sale. Se pare că majoritatea discuţiilor s-au produs din cauza faptului că Moroşanu era mai tot timpul plecat de acasă, participând la gale din România și străinătate.

Din cauza faptului că nu petrecea destul timp cu familia, acest lucru ajunsese la un moment dat să îi afecteze ralaţia cu Georgiana.

“Au fost momente grele. Când am ajuns celebru, eram plecat foarte mult timp de acasă. Suntem un cuplu normal și am depășit episoadele mai dificile comunicând foarte bine, ne-am spus ce aveam de spus, ne-am acceptat așa cum suntem”, a spus Cătălin Moroșanu, potrivit VIVA!.

„Cariera mea s-a clădit la București, nu la Iași”

Cătălin Moroșanu a mai precizat că, de regulă, discuțiile în familia lor au apărut din aceste motive, însă cu ajutorul comunicării au reuşit să treacă peste toate obstacolele.

“Pornesc mereu de la faptul că petrecem foarte puțin timp împreună, că nu mergem în vacanțe mai des, că nu stau cu Natalis mai mult. Dar cariera mea s-a clădit la București, nu la Iași, și viața mea se împarte între cele două orașe. Dar mă înțelege și mă susține. Georgiana are afacerea ei, o clinică stomatologică, în Iași, eu vin des la București, dar reușim să găsim un echilibru”, a mai spus sportivul.

Care este cel mai mare regret al lui Cătălin Moroşanu

Luptătorul Cătălin Moroșanu are o vastă carieră în spate, dar de multe ori acest lucru îi acaparează foarte mult din timpul pe care ar trebui să îl petreacă cu familia sa, în special cu fetița lui. Devotamentul față de kickboxing este mare, drept dovadă sunt rezultatele excepționale pe care le-a avut de-a lungul anilor. Însă, așa cum mărturisește și el în cadrul unui interviu, cel mai mare regret al lui Cătălin Moroșanu este că nu a fost mai mult alături de cea mică.

„Cel mai mare regret al meu e că nu am reușit să stau lângă fetița mea și s-o văd cum crește. Vreau ca în următorul timp să reușesc să stau mai mult lângă ea, să stau și lângă soția mea. (…) Eu am război dur acasă, nu e de joacă. E foarte bine. Soțiile noastre sunt stâlpii noștri și câteodată este foarte bine să ascultăm de ele pentru că ele pot vedea altfel lucrurile. Noi vedem într-un fel, ele văd în alt fel și mereu femeia este stâlpul familiei”, a spus Cătălin Moroșanu într-o emisiune tv.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 25 Jun. 2021, 12:48 Vedete
Pe aceeași temă