Ce spune Cătălin Moroşanu despre discuţiile pe care le-a avut cu Zanni la Survivor: ”Am fost provocat de multe ori de el și m-am prefăcut că nu am auzit anumite cuvinte”

Publicat: 12 Jun. 2021, 10:48 Vedete

Cătălin Moroșanu a vorbit despre foştii săi colegi alături de care a trăit mai multe luni în Republica Dominicană. În cadrul unui interviu recent, celebrul sportiv a dat cărţile pe faţă şi a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, între el şi Zanni. Luptătorul a mărturisit ce nu s-a văzut la TV.

Cătălin Moroșanu a făcut parte din echipa Faimoșilor, însă parcursul său în competiţie s-a terminat destul de repede din cauza unei accidentări destul de serioase.

Pe parcursul competiţiei între concurenţi au apărut anumite tensiuni, care au reuşit să afecteze întreaga echipă. Moroşanu şi Zanni sunt doi dintre cei care şi-au aruncat cuvinte dure în competiţie, iar recent, sportivul a dat cărţile pe faţă despre acest subiect într-un interviu pentru revista Viva.

”Am fost provocat de multe ori de el și m-am prefăcut că nu am auzit anumite cuvinte”

Cătălin Moroșanu a recunoscut faptul că, pe toată durata concursului, Zanni a fost cel care l-a provocat de mai multe ori.

”Eu nu voi nega niciodată că Zanni este un băiat foarte inteligent, a dat pe traseu totul, până să plec era, cred, cel mai bun. Dar nu pot să accept comportamentul lui, caracterul lui, ceea ce face, cum vorbește, cum provoacă. Am fost provocat de multe ori de el și m-am prefăcut că nu am auzit anumite cuvinte, m-am făcut că nu văd anumite lucruri. M-am abținut de multe ori și mi-a fost foarte greu să fac acest lucru. Eu înțeleg că eram la Survivor România și este un concurs foarte greu, dar trebuie să îți păstrezi umanitatea, ca să nu ajungi în viața reală și să regreți că ai spus anumite cuvinte sau ai făcut anumite lucruri. Trebuie să respecți omul așa cum este el”, a declarat sportivul.

”Nu poți călca pe cadavre și nu poți să ignori normele și valorile morale ca să atingi succesul. Sper să mă înșel și acest show să îl ajute pe Zanni să realizeze că în viață nu este vorba numai despre bani și faimă”, a adăugat acesta.

Pe lângă aceste lucruri, Cătălin Moroşanu a mai făcut o dezvăluire neaşteptată despre fostul său coleg. Aportivul a mărturisit faptul că Zanni şi-a dorit să îi elimine din competiţie pe cei mai cunoscuţi concurenţi: ”Zanni își dorea să îi elimine pe cei mai cunoscuți. I-a avut în vizor pe Jador, apoi eu, Culiță. I-a luat pe rând pe toți care puteau reprezenta un pericol pentru el, începea să îi denigreze. În ceea ce o privește pe Elena, este favorită și este un pericol. Zanni i-a furat mâncarea Elenei de vreo două ori, s-a întâmplat că a treia oară să fure altă persoană și Elena să izbucnească la adresa lui. Zanni a început războiul atunci”.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 12 Jun. 2021, 10:48 Vedete
Pe aceeași temă